LinkedIn ATIM   Facebook ATIM   Googleplus ATIM  

+31(0)30 600 50 80
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleiding evalueren
  1. Deze enquête bestaat uit vragen die gaan over de volgende onderwerpen: voorlichting en service, accommodatie, opleidingsprogramma, opleidingsresultaat & docent.

  2. Welke opleiding/training heeft u gevolgd bij ATIM Opleidingen?

  3. Opleiding/training(*)
    Selecteer een datum.
  4. Anders, namelijk...
    Invalid Input
  5. Naam docent
    Vul hier uw bedrijfsnaam in.
  6. Startdatum afgelopen opleiding/training/examen
    Invalid Input
  7. Locatie(*)
    Invalid Input
  8. Anders, namelijk...
    Invalid Input
  9. Waarvan kent u ATIM?

  10. Invalid Input
  1. Voorlichting en service

    Geef een cijfer tussen 1 (zeer slecht) en 5 (zeer goed) voor de volgende vragen
  2. 1. De informatie in de studiegids is duidelijk.
    Invalid Input

  3. 2. De telefonische voorlichting over mijn opleiding is adequaat.
    Invalid Input

  4. 3. De telefonische bereikbaarheid van ATIM is goed.
    Invalid Input

  5. 4. Mijn vragen worden door ATIM goed beantwoord.
    Invalid Input

  6. 5. Mijn problemen of klachten worden adequaat opgelost.
    Invalid Input

  7. 6. Op mijn vragen, problemen of klachten krijg ik tijdig antwoord.
    Invalid Input
  1. Accommodatie

    Geef een cijfer tussen 1 (zeer slecht) en 5 (zeer goed) voor de volgende vragen
  2. 7. De accommodatie is geschikt voor het geven van lessen.
    Invalid Input

  3. 8. De bereikbaarheid van de accommodatie is goed.
    Invalid Input
  1. Opleidingsprogramma

    Geef een cijfer tussen 1 (zeer slecht) en 5 (zeer goed) voor de volgende vragen
  2. 9. Het opleidingsniveau sluit goed aan bij mijn vooropleiding.
    Invalid Input

  3. 10. De voorbereidingstijd per les komt overeen met mijn verwachting.
    Invalid Input

  4. 11. Het studiemateriaal is logisch en samenhangend opgebouwd.
    Invalid Input

  5. 12. Het studiemateriaal is actueel.
    Invalid Input

  6. 13. Het studiemateriaal is bruikbaar als naslagwerk in mijn werk.
    Invalid Input
  1. Opleidingsresultaat

    Geef een cijfer tussen 1 (zeer slecht) en 5 (zeer goed) voor de volgende vragen
  2. 14. De opleiding sluit goed aan bij mijn werksituatie.
    Invalid Input

  3. 15. Door de opleiding functioneer ik merkbaar beter op mijn werk.
    Invalid Input

  4. 16. Mijn leidinggevende vindt dat ik door de opleiding beter functioneer in mijn werk.
    Invalid Input

  5. 17. De opleiding sluit aan bij mijn verwachtingen.
    Invalid Input

  6. 18. Algemeen oordeel over de opleiding.
    Invalid Input
  1. Docent

    Geef een cijfer tussen 1 (zeer slecht) en 5 (zeer goed) voor de volgende vragen
  2. 19. De docent heeft de les goed voorbereid.
    Invalid Input

  3. 20. De docent betrekt iedereen actief bij de behandeling van de stof.
    Invalid Input

  4. 21. De docent geeft voldoende ruimte voor vragen en discussies.
    Invalid Input

  5. 22. De docent geeft voldoende mogelijkheden voor de eigen inbreng van de deelnemers, bijvoorbeeld het onderling uitwisselen van ervaring.
    Invalid Input

  6. 23. De docent besteedt voldoende aandacht aan de voorbereiding op het examen/plan van aanpak.
    Invalid Input

  7. 24. De docent geeft boeiend en helder les.
    Invalid Input

  8. 25. De docent legt steeds duidelijke verbindingen met de praktijk.
    Invalid Input

  9. 26. Algemeen oordeel over de docent.
    Invalid Input
  10. Heeft u nog opmerkingen, vragen of suggesties naar aanleiding van de opleiding of de dienstverlening van ATIM? Deze kunt u hieronder noteren:

  11. Invalid Input
  12. Welke social media gebruikt u geregeld?

  13. Social media(*)






    Invalid Input
  14. Anders, namelijk...
    Invalid Input
  15. Wilt u ATIM nieuws en relevante opleidingsinformatie ontvangen?

  16. Informatie verzending(*)
    Invalid Input
  17. Hartelijk dank voor het invullen van het evaluatieformulier.
  18. Antispam (cijfers)
    Antispam (cijfers)
    Vul hier de bovenstaande cijfers in.