LinkedIn ATIM   Facebook ATIM   Googleplus ATIM  

+31(0)30 600 50 80
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

APICS CLTD, CPIM, CSCP EXAMEN

 

APICS ChannelPartner Horz

Sluit uw APICS opleiding af met een APICS examen via ATIM Opleidingen en voer één van de APICS titels achter uw naam. 

Het APICS examen van CLTD, CPIM of CSCP wordt via CBT (Computer Based Testing) afgenomen. Om bevoegd te zijn om het APICS examen af te leggen dient u bij ATIM een zogenaamde ATT (Authorization To Test) te kopen. Met deze voucher boekt u vervolgens bij Pearson Vue, een examen op één van hun locaties. Dit examen kunt u plannen op een zelf gekozen dag en tijdstip. Uiteraard binnen de openingstijden van Pearson Vue.

Inschrijven

Voordat een cursist zich in kan schrijven voor het APICS examen dient de cursist bij ATIM een ATT (Authorization To Test) te kopen. Met deze voucher boekt u vervolgens bij Pearson Vue, een examen op één van hun locaties. Dit examen kunt u plannen op een zelf gekozen dag en tijdstip. Uiteraard binnen de openingstijden van Pearson Vue.

Voucher ATT aanvragen voor CLTD examen
Voucher ATT aanvragen voor CPIM examen

Voucher ATT aanvragen voor CSCP examen

CLTD examen

Het CLTD-examen bestaat uit multiple-choice vragen en alle modules worden in één keer afgenomen. In totaal heeft u 3,5 uur de tijd om het examen te maken.

De kosten voor een CLTD ATT bedragen €500,- exclusief btw. Indien u het examen annuleert, betaalt u €200,-.
Een retake voor CLTD bedraagt €300,- exclusief btw.

Toelatingsvoorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan het CLTD examen, dienen de kandidaten te voldoen aan minstens één van onderstaande criteria:

-Minstens 3 jaar supply chain gerelateerde werkervaring.
-In het bezit van een Bachelor's degree of een internationiaal equivalent daarvan.
-In het bezit van een CSCP, CPIM, CFPIM, SOCR-P, C.P.M, CSM, CPSM or CTL certificaat.

*APICS definieert het international equivalent of een Bachelor's degree als een leerniveau waarmee een deelnemer in aanmerking komt om de opleiding succesvol af te kunnen ronden in het land van herkomst.

Kandidaten ontvangen direct bericht of ze bevoegd zijn om deel te nemen aan het APICS CLTD examen.

Certificering

Kandidaten die zijn geslaagd voor het examen verwerven het recht om de internationaal erkende en gewaardeerde titel CLTD achter hun naam te voeren.

Klik hier om in te schrijven    Klik hier voor meer informatie

CPIM examen

APICS CPIM examen

De CPIM modules worden apart geëxamineerd. Per examen krijgt u 150 multiple-choice vragen In totaal heeft u 3,5 uur de tijd om het examen te maken. 

De kosten voor een CPIM ATT bedragen €450,- exclusief btw. Bij de eerste aanvraag van een CPIM ATT ontvangt u een internationaal e-membership van APICS erbij, dat een jaar geldig is.

Examentraining

Elke klassikale CPIM-module wordt afgesloten met een examentraining. Tijdens de examentraining doet u de noodzakelijke ervaring op in het maken van multiple-choice vragen. Tijdens de examentraining is uw APICS-docent aanwezig voor het beantwoorden van al uw vragen. Bij de klassikale begeleidingsvorm is de examentraining standaard inbegrepen. Voor de E-learning kandidaten is het mogelijk de examentraining kosteloos bij te wonen. De zelfstudiekandidaten kunnen tegen betaling (€ 100 per module) ook deelnemen aan de reguliere examentraining.

Certificering

Kandidaten die zijn geslaagd voor de twee deelexamens, verwerven het recht om de internationaal erkende en gewaardeerde titel CPIM achter hun naam te voeren. 

 Klik hier om in te schrijven     Klik hier voor meer informatie


CSCP examen

APICS CSCP Examen

Het CSCP-examen bestaat uit multiple-choice vragen en alle modules worden in één keer afgenomen. In totaal heeft u 3,5 uur de tijd om het examen te maken.

De kosten voor een CSCP ATT bedragen € 900,- exclusief btw.

Een retake kost €500,- exclusief btw.

Toelatingsvoorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan het CSCP examen, dienen de kandidaten te voldoen aan minstens één van onderstaande criteria:

- Minstens 3 jaar supply chain gerelateerde werkervaring.
- In het bezit van een Bachelor's degree of een internationiaal equivalent daarvan.
- In het bezit van een APICS CPIM, APICS CFPIM, APICS CIRM, APICS SCOR-P, CPM, CSM of CPSM certificaat.

*APICS definieert het international equivalent of een Bachelor's degree als een leerniveau waarmee een deelnemer in aanmerking komt om de opleiding succesvol af te kunnen ronden in het land van herkomst. 

Certificering

Kandidaten die zijn geslaagd voor het examen verwerven het recht om de internationaal erkende en gewaardeerde titel CSCP achter hun naam te voeren.

 Klik hier om in te schrijven   Klik hier voor meer informatie

Plaats & data

Het examen van APICS wordt via CBT (Computer Based Testing) afgenomen op één van de locaties van Pearson Vue. Dit examen kunt u plannen op een zelf gekozen dag en tijdstip. Uiteraard binnen de openingstijden van Pearson Vue. 

Meer informatie vindt u op de website van Pearson Vue.

Prijzen

De kosten voor een CLTD ATT bedragen €500,- exclusief btw. Indien u het examen annuleert, betaalt u €200,-.
Een retake voor CLTD bedraagt €300,- exclusief btw.

De kosten voor een CSCP ATT bedragen € 900,- exclusief btw. Een CSCP retake kost €500,- exclusief btw.

De kosten voor een CPIM ATT bedragen €450,- exclusief btw. Bij de eerste aanvraag van een CPIM ATT ontvangt u een internationaal e-membership van APICS erbij, die een jaar lang geldig is.

 


Meld u nu aan voor de ATIM nieuwsbrief. Mis niets. Ontvang maandelijks korting, tips en nieuws van ATIM in uw mailbox