Login
 

Facebook ATIM LinkedIn ATIM Twitter ATIM  Googleplus ATIM  

phone icon+31(0)30 600 50 80 email 2 icon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met Interim- en Project Management; ATIM legt de focus op uw bedrijfsresultaat met Value Based Processing

Het versterken van uw organisatie en personeel is onze passie!

Niets is zo veranderlijk als de omgeving waarin u opereert. De behoeften van klanten veranderen steeds sneller en de eisen die aan de (lever)servicegraad worden hoger. De concurrentie neemt toe en de marges staan onder druk. Nieuwe technologische mogelijkheden dienen zich aan en volgen elkaar in hoog tempo op.

Het betreft ontwikkelingen die vragen om verandering en aanpassingen van u, uw medewerkers en uw organisatie.

Groot voordeel van een externe interim- of projectmanager is dat hij of zij vanuit een andere invalshoek naar uw bedrijf kijkt. Hij of zij zal in een project of interimopdracht uw concurrentiekracht verhogen, door het implementeren van de vier V's: Verhoog uw rendement en prestatie naar de markt, Verlaag uw kosten, Verbeter uw doorlooptijd en informatievoorziening, en Versterk uw concurrentiepositie!

Van u als manager wordt verwacht dat u beslissingen neemt om uw bedrijfsresultaat te verbeteren en de continuïteit te waarborgen. U bent voortdurend op zoek naar manieren om de kosten te verlagen, de servicegraad te verhogen, processen te optimaliseren, betrouwbare data om te zetten in informatie voor uw beslissingen en uw medewerkers op een hoger niveau te brengen.

Om de juiste keuze te maken, wordt een beroep gedaan op uw tijd, capaciteit, kennis, ervaring en inzichten. Het is echter niet eenvoudig om in de hectiek van de operatie tegelijkertijd de benodigde veranderingen voor te bereiden en door te voeren. U kunt daarbij vaak ondersteuning gebruiken van strategisch tot en met operationeel niveau.

Interim Management

Waarom kiest u voor ATIM?

ATIM profileert zich op het gebied van planning en besturing van processen in uw organisatie. Van strategisch tot operationeel niveau, van S&OP tot detail planning. Van productiebesturing tot en met supply chain management.

Sinds 1997 biedt ATIM hands-on interim management en detachering aan. Wij leveren geen dikke rapporten die vervolgens onderin de la belanden, maar bieden bruikbaar en realiseerbaar advies. Het is maatwerk, volledig afgestemd op uw doelstellingen. Sleutelwoorden in onze aanpak zijn: samenwerking, maatwerk en expertise.

Onze consultants zijn ervaren in het doorvoeren van de veranderingen die uw organisatie verder helpen. Zij beschikken over een hoge mate van specialisatie, deskundigheid en veelal jarenlange ervaring.

Wilt u meer informatie? Klik hier om meer informatie aan te vragen of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken op +31 (0)73 624 06 65.

ATIM Interim Management is ook actief in Duitsland. Bekijk de mogelijkheden op onze Duitstalige site.

Software Solutions

Interim Management

Contact

 • Financiële administratie:
 • Hoff van Hollantlaan 4
 • 5243 SR Rosmalen
 • Bezoekadres:
 • Parkerbaan 20
 • 3439 MC Nieuwegein
 • T: +31(0)30 600 50 80
 • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Togenaarstraat 6
 • 5221 BK 's-Hertogenbosch
 • T: +31(0)73 624 06 65

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

captcha