LinkedIn ATIM   Facebook ATIM   Googleplus ATIM  

+31(0)30 600 50 80
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ATIM-BACE Academy gaat verder onder de naam ATIM Academy!

Een nieuw jaar is voor velen een jaar om dromen uit te laten uitkomen of om veranderingen door te voeren. Voor ons, ATIM-BACE Academy, is 2019 een jaar volop positieve veranderingen. Ook zal in 2019 zal onze directeur een stapje terug doen om zo wat meer van zijn vrije tijd te kunnen genieten. U kent ons wellicht onder verschillende bedrijfsnamen/merken, om het voor u als klant nog makkelijker te maken gaan wij in 2019 verder met één bedrijf/merk namelijk ATIM Academy.

Voor u zal er zichtbaar weinig veranderen, wij behouden dezelfde vertrouwde gezichten/stemmen en natuurlijk de hoge service- en klantvriendelijkheidsgraad die u van ons gewend bent! Daarnaast blijven wij uw vertrouwde partner in logistieke opleidingen, advies, consultancy, interim management en softwareselectie en –implementatie. U heeft op deze manier maar één organisatie waarmee u zakendoet en waarmee u via korte lijnen direct in contact kan komen. Natuurlijk blijven de bij u bekende websites www.atim.nl & www.bace.nl in de lucht en kunt u ook met ons via deze wijze in contact komen. 

Wij gaan van 2019 een mooi en succesvol jaar maken en wensen u hetzelfde toe, zowel zakelijke als privé!

Schrijf u vóór 12 november 2018 in voor de IIBLC® gecertificeerde Lean examens 

Aanstaande 14 en 15 december is het weer zo ver: de Lean examens! Op 14 en 15 december vindt het examen voor Lean Yellow belt plaats en worden de door het IIBLC® gecertificeerde Lean Green belt en Lean Black belt examens afgenomen.
Jaarlijks worden er honderden certificaten behaald, behoort u dit jaar tot een van deze honderden die een voorsprong hebben in hun carriere? 

Schrijf u nu hier in voor de Lean examens.

Eerste Lean Champion belt certificaat van Nederland! 

Champion Belt

13 april 2018 zal in de geschiedenisboeken komen te staan als een belangrijke dag voor zowel ATIM Opleindingen als de International Independent Board for Lean Certification (IIBLC®). Een van de examennemers van ATIM, Barry Poppot, heeft als eerste in Nederland een Lean Champion certificaat te pakken. Jaarlijks worden er honderen certificaten behaald voor zowel Green belt als Black belt, maar nog nooit in Nederland voor Champion belt.

Wilt u ook een internationaal erkende Lean certificaat bij ons behalen of eerst een Lean cursus volgen? Bekijk hier de mogelijkheden. 

Rapport: Millennials in the Supply Chain

APICS, de professionele associatie voor supply chain management vindt dat het tijd is voor verandering als het gaat om de perceptie van millennials in de supply chain en werkplek. Een nieuw onderzoek, vrijgegegeven door APICS, laat zien dat millennials een essentieel onderdeel van de supply chain personeelsbestand aan het worden zijn en dat zij 'enthousiast en toegewijd zijn aan het werken in de supply chain management'.

Lees het hele rapport hier

 

Lean examen afnemen in 2018

Wilt u een beter inzicht in verspillingen binnen bedrijfsprocessen? Met een Lean studie leert u allereerst de basisprincipes van het Lean management zoals valuestreaming, 5S model, TQM tools, en veel meer. Lean kan bijdragen aan de concurrentiepositie en zo ook aan de overlevingskansen van Nederlandse bedrijven. Lean zorgt voor korte doorlooptijden en een grotere flexibiliteit van het ontwikkelen, produceren en leveren. 

Vier keer per jaar kunt u bij ATIM Opleidingen terecht voor het Lean Green Belt, Black Belt en Champion examen. Als enige in Nederland bieden we u het examen van het IIBLC aan. Bij een positieve uitslag, krijgt u een internationaal erkend certificaat voor Green Belt, Black Belt of Champion. 

Na het behalen van Green Belt in Lean bent u in staat om de Lean methodiek toe te passen in uw eigen werkomgeving en bent u in staat in een Lean project te anticiperen. Na het behalen van het Black Belt certificaat bent u in staat om zelfstandig een Lean trajecten uit te voeren.

Lean examen data

Bij ATIM kunt u ook in 2018 weer terecht voor een internationale erkenning in Lean. De volgende zaterdagen worden in 2018 aangeboden van 8:30 - 12:00 uur.

16 juni 2018, uiterste inschrijfdatum 14 mei 2018

15 september 2018, uiterste inschrijfdatum 13 augustus 2018

15 december 2018, uiterste inschrijfdatum 12 november 2018

Meer vragen over Lean? Bel ons gerust op 030 600 50 80.


Meld u nu aan voor de ATIM nieuwsbrief. Mis niets. Ontvang maandelijks korting, tips en nieuws van ATIM in uw mailbox