LinkedIn ATIM      Googleplus ATIM  

+31(0)85 782 06 88
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe versies Forecast Pro

Forecast Pro is een praktisch softwareprogramma dat oplossingen biedt voor een breed scala aan zakelijke forecasting-behoeften. Er worden in de komende maanden nieuwe versies opgeleverd: Forecast Pro TRAC v6 en Forecast Pro Unlimited v11. Daarmee wordt het programma nòg gebruiksvriendelijker. 

Wat is nieuw?
Nieuwe en verbeterde interface, inclusief:
  • Startscherm gelijk aan Microsoft Office van waaruit meerdere projecten te beheren zijn
  • Lint-menustructuur met duidelijke labels voor alle Forecast Pro opdrachten
  • Flexibeler canvas waarop u views kunt bekijken/aanpassen (bijv. de grafiek, het schema, rapporten), waardoor aangepaste en opgeslagen 'layouts' mogelijk zijn, die de bladwijzers hebben vervangen
  • Aanpasbare (snelle toegang) toolbar
Mogelijkheid om tot 5 unieke grafieken weer te geven, inclusief nieuwe gestapelde staafdiagrammen
 
Totalen per kwartaal en per jaar zijn nu beschikbaar in overschrijfbare schema's en rapporten 
 
'Heat maps' voor uitzonderingen en andere wereldwijde rapporten (bijv. kleurgecodeerde statistieken) 
 
Op Excel georiënteerde Collaborator (naadloze Excel-integratie):
  • Forecaster en Collaborator-applicaties kunnen geformatteerde spreadsheats samenstellen, die Excel Collaborator-gebruikers kunnen bekijken en aanpassen
  • Deze spreadsheets kunnen snel en gemakkelijk terug in Forecast Pro worden geïmporteerd als overschrijvingen met opmerkingen
  • Meerdere templates beschikbaar voor de Excel spreadsheets

Bekijk meer infomatie over Forecast Pro of neem contact met ons op voor de mogelijkheden van Forecast Pro in uw organisatie. 

Lean examen afnemen in 2020

Wilt u een beter inzicht in verspillingen binnen bedrijfsprocessen? Met een Lean studie leert u allereerst de basisprincipes van het Lean management zoals valuestreaming, 5S model, TQM tools, en veel meer. Lean kan bijdragen aan de concurrentiepositie en zo ook aan de overlevingskansen van Nederlandse bedrijven. Lean zorgt voor korte doorlooptijden en een grotere flexibiliteit van het ontwikkelen, produceren en leveren. 

Vier keer per jaar kunt u bij ATIM Opleidingen terecht voor het Lean Green Belt, Black Belt en Champion examen. Als enige in Nederland bieden we u het examen van het IIBLC aan. Bij een positieve uitslag, krijgt u een internationaal erkend certificaat voor Green Belt, Black Belt of Champion. 

Na het behalen van Green Belt in Lean bent u in staat om de Lean methodiek toe te passen in uw eigen werkomgeving en bent u in staat in een Lean project te anticiperen. Na het behalen van het Black Belt certificaat bent u in staat om zelfstandig een Lean trajecten uit te voeren.

Lean examen data

Bij ATIM kunt u ook in 2020 weer terecht voor een internationale erkenning in Lean. De volgende vrijdagen en zaterdagen worden volgend jaar aangeboden: 

20 en 21 maart 2020, uiterste inschrijfdatum 14 februari 2020

19 en 20 juni 2020, uiterste inschrijfdatum 22 mei 2020

18 en 19 september, uiterste inschrijfdatum 21 augustus 2020

18 en 19 december, uiterste inschrijfdatum 20 november 2020

Meer vragen over Lean? Kijk op onze opleidingsinformatie of bel ons gerust op 085 782 06 88.

Schrijf u vóór 12 november 2018 in voor de IIBLC® gecertificeerde Lean examens 

Aanstaande 14 en 15 december is het weer zo ver: de Lean examens! Op 14 en 15 december vindt het examen voor Lean Yellow belt plaats en worden de door het IIBLC® gecertificeerde Lean Green belt en Lean Black belt examens afgenomen.
Jaarlijks worden er honderden certificaten behaald, behoort u dit jaar tot een van deze honderden die een voorsprong hebben in hun carriere? 

Schrijf u nu hier in voor de Lean examens.

Eerste Lean Champion belt certificaat van Nederland! 

Champion Belt

13 april 2018 zal in de geschiedenisboeken komen te staan als een belangrijke dag voor zowel ATIM Opleindingen als de International Independent Board for Lean Certification (IIBLC®). Een van de examennemers van ATIM, Barry Poppot, heeft als eerste in Nederland een Lean Champion certificaat te pakken. Jaarlijks worden er honderen certificaten behaald voor zowel Green belt als Black belt, maar nog nooit in Nederland voor Champion belt.

Wilt u ook een internationaal erkende Lean certificaat bij ons behalen of eerst een Lean cursus volgen? Bekijk hier de mogelijkheden. 

Rapport: Millennials in the Supply Chain

APICS, de professionele associatie voor supply chain management vindt dat het tijd is voor verandering als het gaat om de perceptie van millennials in de supply chain en werkplek. Een nieuw onderzoek, vrijgegegeven door APICS, laat zien dat millennials een essentieel onderdeel van de supply chain personeelsbestand aan het worden zijn en dat zij 'enthousiast en toegewijd zijn aan het werken in de supply chain management'.

Lees het hele rapport hier