LinkedIn ATIM   Facebook ATIM   Googleplus ATIM  

+31(0)30 600 50 80
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ELog

De eenwording van de Europese markt ontwikkelt zich gestaag. Sinds het wegvallen van de grenzen en de invoering van de Euro, verleggen bedrijven steeds meer hun activiteiten over de grenzen, zowel binnen als buiten Europa. Voor het (internationale) bedrijfsleven is het steeds belangrijker geworden een helder beeld te hebben van logistieke certificering. Wat kan men van iemand verwachten met een bepaalde opleiding?

Onze ELog opleiding bereidt de cursist grondig voor op de examens, geeft inzicht in de theorie en stelt de cursist in staat om de theoretische concepten toe te passen in zijn of haar eigen praktijksituatie.

De ELog opleidingen zijn in het leven geroepen door de European Logistics Association (ELA). Dit is een europese organisatie in Brussel, die eenduidige normen wil vastleggen voor centraal aangestuurde examen voor de logistiek en supply chain. Deze standaarden zijn in overleg met de Europese industrie gemaakt en ook goedgekeurd. De opleidingen en de daarbijhorende certificaten hebben een internationale erkenning, wat de flexibiliteit van de gecertificeerde medewerkers verhoogt.

De ELog opleidingen van ATIM wordt aangeboden in twee varianten:

 EJLOGESLOG


Meld u nu aan voor de ATIM nieuwsbrief. Mis niets. Ontvang maandelijks korting, tips en nieuws van ATIM in uw mailbox