LinkedIn ATIM   

+31(0)85 782 06 88
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

OneClickLogistics solution.

 

 

Het Optilo systeem wordt al sinds eind jaren 90 ontwikkeld en heeft zich in de afgelopen 20 jaar bewezen bij vele wereldwijd opererende bedrijven. Optilo optimaliseert het distributiemanagement van de inkomende en uitgaande stroom. Optilo maakt voor u de afweging in modaliteit, tarief, leadtime en transportvoorkeur. Of het nu gaat om ruwe materialen, halffabrikaten of eindproducten die intercompany, intracompany of naar uw distributiecentra of eindklant moet worden vervoerd. 

Optilo biedt daarnaast de mogelijkheid om gekoppeld te worden aan uw compound toegangssysteem en geeft ondersteuning bij uw yard- en dock management. 

Operationele optimalisatie

Optilo ondersteunt bij operationele beslissingen, zoals routeplanning, voertuigselectie, beladingsoptimalisatie en het verzenden van de volgorde van laden naar het WMS. Het hele proces kan volledig worden geautomatiseerd. Dit bespaart administratieve tijd, vermindert de menselijke foutfactor en biedt een solide basis voor het verbeteren de klantenservice en tijdigheid van leveringen.
Correcte, operationele transportplanning zorgt voor de laagste distributiekosten. Lagere distributiekosten betekenen winst voor het bedrijf!

Tactische en strategische optimalisatie 

Vaak zijn in het bestaande logistieke netwerk onontdekte bronnen sluimerend, maar de moeite en de kosten om ze te vinden, zijn erg hoog en gecompliceerd.
Optilo zorgt voor het efficiënt uitvoeren van strategische analyses op de distributie van magazijnen, x-dokken en voor vlootselectie. Zo kan de structuur ervan garant staan voor kosteneffectieve relaties en stromen van de afzender naar de uiteindelijke ontvanger.
'Wat als ...?'-simulaties op basis van werkelijke kosten zorgen voor een gefaseerde implementatie van verbeteringen. Op deze manier beperken ze het risico van verkeerde beslissingen tot een minimum.

 

 

Comp Win Certificate 302x225

Comp-Win, ontwikkelaar van de software Optilo, is verkozen tot een van de Top 10 Logistics Tech Companies in Europa 2019! Lees in dit artikel het succes van Comp-Win en hun klantcase van Philips.