LinkedIn ATIM      Googleplus ATIM  

+31(0)85 782 06 88
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

OneClickLogistics solution.

 

 

Het Optilo systeem wordt sinds eind jaren 90 ontwikkeld en heeft zich in de afgelopen 20 jaar bewezen bij vele, wereldwijd opererende, bedrijven. Het Optilo systeem optimaliseert uw distributie management van de inkomende als de uitgaande stroom. Of het nu gaat om ruwe materialen, half fabrikaten of eind producten die intercompany, intracompany of naar uw distributiecentra of eindklant moet worden vervoerd, Optilo maakt voor u de afweging in modaliteit, tarief, leadtime en transportvoorkeur.

Optilo biedt daarnaast de mogelijkheid om gekoppeld te worden aan u compound toegangssysteem en ondersteunt bij uw yard- en dock management

Operationele optimalisatie

Optilo ondersteunt bij operationele beslissingen zoals: routeplanning, voertuigselectie, beladingsoptimalisatie, verzenden van de volgorde van laden naar het WMS. Het hele proces kan volledig worden geautomatiseerd, wat administratieve tijd bespaart, de menselijke foutfactor vermindert en een solide basis biedt voor het verbeteren de klantenservice en tijdigheid van leveringen.
Correcte, operationele transportplanning zorgt voor de laagste distributiekosten. Lagere distributiekosten betekenen winst voor het bedrijf!

Tactische en strategische optimalisatie 

Vaak zijn in het bestaande logistieke netwerk onontdekte bronnen sluimerend, maar de moeite en de kosten om ze te vinden, zijn erg hoog en gecompliceerd.
Optilo zorgt voor het efficiënt uitvoeren van strategische analyses op de distributie van magazijnen en x-dokken, en ook voor vlootselectie, zodat de structuur ervan garant kan staan voor kosteneffectieve relaties en stromen van de afzender naar de uiteindelijke ontvanger.
'Wat als ...?' simulaties uitgevoerd met op basis van werkelijke kosten, zorgen voor een gefaseerde implementatie van verbeteringen en beperken het risico van verkeerde beslissingen te nemen tot een minimum.

 

 

Comp Win Certificate 302x225

Comp-Win, ontwikkelaar van de software Optilo, is verkozen tot een van de Top 10 Logistics Tech Companies in Europa 2019! Lees in dit artikel het succes van Comp-Win en hun klantcase van Philips. 

 

 


Meld u nu aan voor de ATIM nieuwsbrief. Mis niets. Ontvang maandelijks korting, tips en nieuws van ATIM in uw mailbox