Reviews

8,3 69 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weeks geleden

1

Dramatisch slecht

Mijn ervaring is ronduit slecht te noemen. Ik zal dit kort toelichten. De E-log opleidingen zijn alleen nog als zelfstudie of E-learning te volgen. Dit houdt niets meer in dan de ouderwetse klassikale stof + powerpoint hand outs die duidelijk dienen ter ondersteuning van een docent. Er is gesleuteld aan de stof en daardoor inhoudelijk echt niet op orde. De tentamens zijn van slechte kwaliteit en barsten van de fouten. Uitslagen kun je gerust 3 maand op wachten (MC tentamen!) Dit in combinatie met een niet betrokken docent, dubbel gefactureerde module en een niet klantvriendelijke klachtafhandeling resulteert in een mooie 1 ster. Kortom: afrader! [...]

Reactie van het bedrijf

Beste Gerbert, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het erg jammer om te horen dat uw ervaring met onze E-log opleidingen niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw feedback is voor ons van groot belang, omdat we voortdurend streven naar verbetering en de beste leerervaring voor onze cursisten willen bieden. We begrijpen uw zorgen met betrekking tot de zelfstudie- en E-learning modules. Ons doel is altijd geweest om hoogwaardige en flexibele leeropties aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze cursisten. We zullen uw opmerkingen over de inhoud en de opzet van het materiaal grondig onderzoeken en waar nodig aanpassingen maken om de kwaliteit te waarborgen. Wat betreft de tentamens, betreuren we de vertraging en fouten die u heeft ervaren. We zijn momenteel bezig met een herziening van ons toetsingsproces om ervoor te zorgen dat tentamens nauwkeurig en tijdig worden nagekeken. Daarnaast willen we ons verontschuldigen voor de problemen die u heeft ondervonden met betrekking tot de docentbetrokkenheid, facturering en klachtafhandeling. We nemen deze punten zeer serieus en zullen ze intern bespreken om passende maatregelen te nemen en onze service te verbeteren. Nogmaals, we stellen uw feedback zeer op prijs en hopen dat we de kans krijgen om uw vertrouwen in onze opleidingen te herstellen. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen. Met vriendelijke groet, Ilja Kempenaars

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Uddel - 21 June 2024
10

Klantvriendelijk en georganiseerd.

Ik heb het examen bij ATIM als zeer prettig ervaren. De werknemers waren vriendelijk en alles wat goed georganiseerd. De afspraken zijn nagekomen. Bedankt ATIM!

Reactie van het bedrijf

Hoi Michael, Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden was. Jouw feedback geeft ons een enorme boost. We doen ons best om het iedereen naar de zin te maken. Groetjes, Ilja Kempenaars

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 20 June 2024
6

Examenervaring rommelig

Geen training gevolgd, maar wel het examen gedaan. Meerdere opmerkingen: - onduidelijk vanaf hoe laat de examenlocatie geopend is (in de brief wordt aangegeven dat men er uiterlijk 8.30 moet zijn, maar de deur werd pas na 8.20 opengedaan, terwijl er meerdere mensen stonden te wachten en in de omgeving geen openbare gelegenheid was om binnen te wachten of gebruik te maken van het toilet). Zeker voor deelnemers die verder moeten reizen zou het prettig zijn als de locatie eerder open is en dit in de brief wordt aangegeven. - verkeerde instructies gegeven over invulling ID-nummer op examenblad (de persoon die de [...]

Reactie van het bedrijf

Beste Amy, Hartelijk dank voor uw feedback over het examen dat u onlangs bij ons heeft afgelegd. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen te delen. Uw opmerkingen helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren. Allereerst willen we onze excuses aanbieden voor eventuele ongemakken die u heeft ervaren. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als u langer moet wachten dan verwacht, vooral als er geen openbare voorzieningen in de buurt zijn. Het klopt dat onze deuren 10 minuten voor aanvangstijd openen, omdat onze medewerkers de tijd nodig hebben om alles goed voor te bereiden. Wij zullen ervoor zorgen dat dit duidelijker wordt gecommuniceerd in de uitnodigingsbrief, zodat onze deelnemers beter geïnformeerd zijn over de openingstijden van de locatie. Wat betreft de instructies over het invullen van het ID-nummer op het examenblad, betreuren wij de verwarring die is ontstaan. Op de betreffende dag werd er een nieuwe medewerker ingewerkt, en helaas kunnen er dan kleine foutjes gebeuren. We zullen dit intern bespreken en zorgen dat alle medewerkers dezelfde instructies geven om dergelijke misverstanden in de toekomst te voorkomen. We zijn blij te horen dat u tevreden was over de locatie en de verzorging van koffie en thee. Het is ons streven om een comfortabele en aangename omgeving te bieden voor al onze deelnemers. Uw opmerking over de eerdere opening van de locatie voor deelnemers die van ver komen, nemen we ter harte. We zullen bekijken of we hier in de toekomst flexibeler mee om kunnen gaan. Nogmaals bedankt voor uw feedback. We hopen dat we u in de toekomst weer mogen verwelkomen en dat uw ervaring dan geheel naar wens zal zijn. Met vriendelijke groet, Ilja Kempenaars

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bladel - 18 June 2024
10

Goed geregeld

Goed geregeld, mooie ruimte, vriendelijke examinator.

Reactie van het bedrijf

Hallo Machteld, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring had. Jouw feedback motiveert ons team enorm. We doen ons best om iedereen een fijne tijd te bezorgen. Groetjes, Ilja

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 18 June 2024
8

Stof komt overeen met examen

Het geleerde stof kwam overeen met het examen

Reactie van het bedrijf

Hoi Melis, Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat de geleerde stof goed overeenkwam met het examen. Dat is precies waar we naar streven. Groetjes, Ilja Kempenaars

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 18 June 2024
10

Alles in orde

Examen was netjes geregeld, buiten opgewacht zodat locatie goed te vinden was

Reactie van het bedrijf

Hoi Carlijn, Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt of vragen hebt, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder. Groetjes, Ilja Kempenaars

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 18 June 2024
8

Excellent opportunity to understand the potential impact of AI & ML on the forecasting process.

Eric Stellwagen did a great job of interpreting the general AI & ML trend in society using the examples of the Turing Test & ChatGPT v4.0, to explain how Forecasting and more specially Forecast Pro (could) benefit from those. The future trade-off between ‘black box’ AI outcomes versus more intuitive – easier to explain to humans - forecasting processes will be interesting. Regardless, his explanation & discussion about the key forecasting principles was valuable, and I learned that even without AI & ML there is still plenty of opportunity to improve the forecasting process.

Reactie van het bedrijf

Hi Dennis, Thank you for your great review! We're glad you found the session on AI & ML and forecasting valuable. Thanks again, and we hope to see you next time! Best regards, Ilja Kempenaars

Zou je ons aanbevelen? Ja
- S HERTOGENBOSCH - 10 June 2024
8

Een mooie en inspirerende bijeenkomst

Een mooie filosofische start om waarbij stil gestaan bij wat intelligentie is en hoe intelligentie te gebruiken bij het maken van forecasts. Verder het plaatsen van forecastmodellen in hun context en hoe hier mee om te gaan.

Reactie van het bedrijf

Hoi Maarten, Bedankt voor je inspirerende review! We zijn blij dat je de bijeenkomst mooi en waardevol vond. We kijken ernaar uit je bij een volgende bijeenkomst weer te zien! Groetjes, Ilja Kempenaars

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heythuysen - 7 June 2024
4

te commercieel

ik had meer algemene informatie verwacht. als ik van te voren was geïnformeerd dat 80% van de tijd de software van Forecast Pro zou worden behandeld, had ik me niet ingeschreven. ik heb er persoonlijk weinig tot niets aan gehad.

Reactie van het bedrijf

Beste Stan, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de sessie niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat je meer algemene informatie had verwacht. We willen graag verduidelijken dat de focus op Forecast Pro bedoeld was om concreet te laten zien hoe AI en Machine Learning toegepast kunnen worden binnen een forecasting software en niet alleen specifiek in Forecast Pro. Het was zeker niet bedoeld als commercieel praatje, maar als praktisch voorbeeld om de mogelijkheden en impact van AI en Machine Learning te illustreren. We waarderen je opmerkingen en zullen deze meenemen om onze toekomstige sessies beter af te stemmen op de verwachtingen van onze deelnemers. Het is belangrijk voor ons dat iedereen waardevolle inzichten opdoet. Met vriendelijke groet, Ilja Kempenaars

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Venl - 7 June 2024
8

Veel geleerd in de Masterclass, "How AI and Machine Learning are Changing Business Forecasting".

Getriggerd door de titel van deze masterclass, "How AI and Machine Learning are Changing Business Forecasting". Veel geleerd en inzicht gekregen, goed elkaar weer gesproken te hebben!

Reactie van het bedrijf

Hoi Rob, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je veel hebt geleerd en waardevolle inzichten hebt opgedaan tijdens de Masterclass "How AI and Machine Learning are Changing Business Forecasting." Het was ook fijn om je weer te zien en met elkaar in gesprek te gaan. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij onze volgende sessie! Groeten, Ilja Kempenaars

Zou je ons aanbevelen? Ja
- ’s-Hertogenbosch - 7 June 2024
8

Interessant maar vlag dekte de lading niet helemaal

Het eerste uur was bijzonder interessant vanuit filosofisch standpunt: wat is AI/ML en wat is intelligentie. Dit zijn "grote vragen" die daadwerkelijk beantwoord werden. Dat AI/ML ook relevant zijn voor forecasting werd duidelijk aan de hand van talrijke voorbeelden die ook life getoond werden dmv het forecasting software pakket forecastpro dat onder de motorkap over een op AI/ML gebaseerd expertsystem beschikt. Ik had iets meer verwacht op het gebied van machine learning algoritmes maar dat is misschien iets voor een volgende Master Class. Al met al de lange zit meer dan waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldrop - 7 June 2024
7

Gewoon goed

Geen op of aanmerkingen over hoe het verlopen is
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 25 March 2024
8

Solide, multimediale training met de juiste ondersteuning.

Ik waardeerde vooral het feit dat ik het onderwerp Lean via vele kanalen kon bestuderen. Ik werk het beste met geschreven theorie en boeken, dus de aantekeningen en het boek waren voor mij een goed medium. Daarnaast was de steun van onze docenten bij het beantwoorden van onze vragen en het uitwerken van de theorie cruciaal bij het verwerken van de stof. Ik vond het niet zo leuk dat het examen grotendeels gebaseerd was op exact dezelfde vragen als onze tests. Gezien de moeilijkheid ervan was het echter begrijpelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 21 March 2024
8

Goede begeleiding en verzorging, was van A tot Z geregeld!

Goede begeleiding en verzorging, was van A tot Z geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 18 March 2024
4

Andere type vragen

Andere type vragen dan op de oefenexamens. Bijvoorbeeld: 4 stellingen, welke 3 van de 4 is (on)waar Examen bevatte 1 rekenvraag. Oefen examen bevatte soms wel 8-10 rekenvragen.

Reactie van het bedrijf

Beste Danny, Allereerst willen we je bedanken voor je feedback; het spijt ons ten zeerste te horen dat je ervaring met onze oefenexamens niet aan je verwachtingen voldeed. Bij ATIM Academy streven we ernaar hoogwaardig studiemateriaal aan te bieden dat een goede voorbereiding vormt op het werkelijke examen. Onze oefenexamens worden samengesteld door willekeurig 80 vragen te selecteren uit een uitgebreide pool van 500 vragen. Door het examen tot drie keer te oefenen, krijg je de kans om een groot deel van deze vragen te zien en ermee te oefenen. Dit zorgt voor een gevarieerde ervaring elke keer dat je oefent. We begrijpen dat dit soms kan leiden tot verschillen tussen de oefenvragen en de vragen die je tegenkomt tijdens het echte examen. Alle vragen zijn echter nauwkeurig afgestemd op de Body of Knowledge (BOK) van IIBLC, om ervoor te zorgen dat ze relevant en representatief zijn. Jouw feedback is zeer waardevol voor ons. We zullen alle vragen opnieuw bekijken en indien nodig aanpassingen maken om de kwaliteit en relevantie van ons studiemateriaal verder te verbeteren. Jouw ervaring helpt ons onze diensten te verbeteren en we waarderen het delen van jouw inzichten ten zeerste. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, dan horen we die graag. We staan klaar om je bij jouw voorbereiding te ondersteunen. Met hartelijke groeten, ATIM Academie

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Rotterdam - 18 March 2024
8

Professionele organisatie

Zaal met klasopstelling en 2 versies van het examen.Na een duidelijke uitleg, begonnen aan het examen. Begeleider zat voorin de zaal, bij vragen direct contact. Zaken werden goed opgepakt en er volgde een snelle terugkoppeling. Zo snel zelfs dat de volgende dag het opgelost was. Dank voor de snelle handeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 18 March 2024
10

Prima georganiseerd!

Goed georganiseerd, helder gecommuniceerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 18 March 2024
9

Leuke, interessante en leerzame training

De training is actueel, intensief en heel leerzaam. Desondanks was het een leuke en gezellige training in een ontspannen sfeer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogerheide - 10 February 2024
9

Goed georganiseerd en bereikbare locaties

Twee ervaringen gehad, eentje in Zwolle bij het Mecure Hotel en een keer in Den Bosch. Beide locaties zijn erg goed te bereiken met de auto en verder was de examen afname ook goed georganiseerd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 20 December 2023
9

Goed examen

Examen helder en duidelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 19 December 2023
9

Goed georganiseerde examendag.

Qua locatie is Fletcher Hotel in Nieuwegein lekker centraal. Ook binnen in het hotel is alles goed geregeld qua mensen en faciliteiten. Alle regels werden duidelijk besproken en ook krijg je tijdig via de mail een herinnering voor je toets. Goed geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westervoort - 18 December 2023
10

Goede praktijk gerichte opleiding met voldoende theorie

Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren. Niet alleen in de schoolbanken en het opnemen van de theoretische stof, maar ook voldoende ruimte voor de praktijk opdracht en gerichte spellen die sloegen op de stof die we op de cursusdag kregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 18 December 2023
10

Goed

De docent was heel goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Belgium - 10 July 2023
9

Top cursus

Bedankt Henk voor de leuke en leerzame cursus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 6 July 2023
9

Alleen examen gedaan

Ik heb de green belt training bij masters in lean gevolgd en heb alleen via jullie examen gedaan. De locatie van het examen was prima, goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid. Ook de surveillanten waren prima, ze gaven duidelijke uitleg en waren niet opvallend aanwezig. Ook werd er een aantal malen duidelijk aangegeven hoeveel tijd er nog was. Ik ben dan ook tevreden over de organisatie rondom het examen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 20 June 2023
9

Verhelderend, leerzaam en interactief

Fijne cursus met veel aandacht voor toepassing in je eigen werkveld. Veel interactie tussen de cursisten en met de docent. Goede voorbereiding op het examen. Een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- St.-Michielsgestel - 20 June 2023
9

Prettig

Prettig ervaring, goede duidelijke communicatie over de cursus en het examen proces. Ook behulpzaam met het voorbereiden en aanbieden van extra help. Enig verbeterpunt zou zijn het starten van het examen proces, een voor een de leden aftekenen duurde langer dan gedacht. Overal raad ik de cursus en het examen zeker aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Terheijden - 20 June 2023
7

Het heeft mij veel inzichten gegeven!

Met de vele theorieën heb ik geleerd om op een andere manier naar de processen te kijken. Er valt nog veel winst te behalen! Het geeft mij nu een goede basis om medewerkers inzicht te geven in wat lean werken voor ze oplevert. De medewerkers er meer bij betrekken is wel de sleutel. De combinatie van les in het nederlands en de boeken, thermen en examen in het engels maakte het soms verwarrend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel-Enschot - 20 June 2023
9

hele leuke training

leerzaam en leuk. Examen was moeilijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - 20 June 2023
8

Prima examen, te lang wachten op de uitslag

Niveau was prima, niet bijzonder hoog. 4 tot 6 weken op de uitslag van een meerkeuze examen wachten is wel echt bizar lang.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 20 June 2023
8

Goed

Het was een goede locatie. Alleen er stond niet super goed aangegeven waar het precies was. Ik was een van de3 eerste en de receptie moest bellen over waar wij precies zaten. Er werd verteld dat je pas na 2.5 uur weg kon maar gelukkig was dat niet zo want ik was al klaar na 40 min.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meteren - 19 June 2023
10

Goed geregeld!

Naar verwachting, simpel en effectief!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalten - 19 June 2023
8

Uitmuntend, wel intensief

Verrijking van kennis en vaardigheden. Directe koppeling van theorie en praktijk. Een aanvulling voor elke logistieke professional
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Naaldwijk - 16 June 2023
8

Goede informatie over alles en ook zelf veel mogen doen.

Zeer goed uitleg en veel dingen zelf ook mogen doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 5 June 2023
10

Niks meer aan doen

Hoog niveau les en veel opgestoken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 5 June 2023
8

Interesting training

Interesting for young professionals in the supply chain area. Help understanding theoretical concepts used every day.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 31 May 2023
8

Goede fresh-up training

-fijne trainer met veel praktijkervaring/voorbeelden, luistert prettig -lesstof soms te high level en gaat soms zo snel dat je wel nog wat zelfstudie en opdrachten nodig hebt om het ook echt te begrijpen en te kunnen toepassen. Zelfs de trainer gebruikt aanvullende slides voor betere duiding. Veel theorie en geen praktijk -modules niet altijd evenredig verdeelt over de tijd, met name sessie 1 tijd tekort en sessie 4 tijd over. Zou die volgorde wat wijzigen. -lesstof is voor iemand met scm achtergrond veelal niet nieuw maar wel waardevolle opfriscursus
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beek - 31 May 2023
8

Relevante theoretische kennis verbreding

De training zoomt in op de gehele theoretische S&OP cycle die gevolgd zou moeten worden om een zo'n effectief mogelijk planning process op te zetten. Vervolgens wordt deze met praktische voorbeelden toegelicht en besproken. De theorie is relevant voor hetgeen wij als SC professionals dagelijks mee te maken hebben en maken het mogelijk om met een helikopter view te kijken naar hetgeen er gebeurt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heesch - 30 May 2023
9

very inspiring

All information are provided timely and sufficient.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zoetermeer - 30 May 2023
8

Veelzijdige uitleg van leraar door veel praktijkvoorbeelden

Zeer leerzame opleiding waar ontzettend veel aspecten vanuit de supply chain worden besproken. Tempo van de cursus lag wel erg hoog. Het uitleggen van het lesmateriaal met behulp van veel praktijk voorbeelden maakt het een goed te volgen cursus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HUNSEL - 12 May 2023
10

Kompetent, angenehme und sinnvolle Weiterbildung

Gute strukturierte Wissenvermittlung für den CPIM von einen sehr erfahrenen Mentor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dresden - 4 April 2023
10

Sehr guter Kurs

Der Kurs bei Maarten war sehr gut. Das Thema ist anstrengend, das Material sehr umfangreich und erfordert viel Konzentration und Zeit. Maarten hat den Kurs super geleitet. Er war sehr nett, hat super erklärt und hat sich für alle Fragen Zeit genommen. Sehr gut hat mir auch gefallen, dass er sich für unsere Firma und vor allem für uns als Teilnehmer interessiert hat. Er hat Späße mitgemacht. Es gab ausreichend Pausen. Das Tempo war sehr gut. Der Kurs bei Maarten mit wirklich ganz toll.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dresden - 4 April 2023
10

Goed bereikbaar en goed geregeld

Het examen was goed georganiseerd en de locatie was goed bereikbaar. De gegeven informatie was ook duidelijk. Wellicht had kunnen worden aangegeven dat de toets schriftelijk op papier was en niet per computer. Maar gelukkig werd alles gefaciliteerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 20 March 2023
9

The sessions were informative and effective

The quality of the course was good. The training sessions were very targeted and I learned a lot of new things.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heijen - 20 March 2023
8

Goede uitleg door een instructeur die goed de groep kan inschatten.

Een instructeur die goed rekening houd met de groep, deze ook betrekt tijdens de lessen. De tijd neemt om vragen te beantwoorden en uit te leggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- polman - 20 March 2023
10

Geweldige cursus!

Mijn ervaring met de cursus is positief. Ik heb enorm veel geleerd ervan en weet dit nu ook toe te passen op de werkvloer. De trainer (David van Elk) was erg duidelijk en de manier hoe hij les gaf was fijn. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 9 January 2023
9

Persoonlijke benadering, goede organisatie

3 keer een examen via Atim afgelegd. Netjes verzorgd. Heldere communicatie en snelle reactie op vragen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duiven - 6 January 2023
8

Was veel herhaling voor mij maar zeker geen kwad

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 20 December 2022
9

Zeer positief

De locatie is goed onderhouden en erg fijn en rustgevend. Lokalen zijn ruim opgezet en goed geventileerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 20 December 2022
9

Nette en keurige dienstverlening

Goed geregeld, alles lag gereed, duidelijke uitleg en verloop van het examen was prettig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 20 December 2022
7

Ik heb de klassikale training als toegevoegde waarde in mijn voorbereiding ervaren.

Het fijne aan de klassikale training is dat het ruimte voor discussie geeft waardoor ik persoonlijk de stof beter begrijp dan via zelfstudie. Daarnaast zijn er oefenvragen gemaakt die een beeld geven over wat er te verwachten is op het examen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 19 December 2022
6

Kan meer gericht worden op de office en niet alleen Lean/Kaizen in het algemeen

Bij een ander instituur heb ik al Lean en Kaizen trainingen gevolgd. Ik had nu gehoopt dat de focus meer op de office gericht zou zijn ipv alleen Lean en Kaizen in het algemeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Budapest - 19 September 2022
7

Goede trainer, wel starre theoretische cursus

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - 11 July 2022
9

Heel informatief en interessant

De cursus was best uitgebreid en heel informatief. Soms zou ik verwachten dat er op bepaalde aspecten meer ingegaan zou worden. Ik vond 1 lesdag van 7,5 uur best lang. Ik zou liever meer lesdagen van max 4 uur willen hebben. Het is best lastig om de hele dag geconcentreerd te blijven. Het enige wat tegenviel was de locatie in Vianen. Ik moest naar de cursus vanuit Eindhoven komen en elke keer zat ik 's ochtends en 's middag heel lang in files wat 3 uur rijtijd bij elkaar was. Dat is heel veel tijd. Ik zou liever een cursus [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 25 June 2022
8

Goed verzorgd

Heldere communicatie over het te volgen examen op een prettige locatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 21 June 2022
8

Ontzettend leuke en waardevolle training

Veel opgestoken en geleerd. De materie is direct toepasbaar in de praktijk en werd op een leuke manier onderwezen. Ik ben blij dat ik de opleiding gevolgt heb en kan het iedereen die in het werk met processen te maken heeft aanraden. Veel examen vragen vond ik discutabel op de manier dat zij gesteld werden en het wachten (4 tot 6 weken) op de uitslag vind ik niet van LEAN getuigen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 21 June 2022
9

Leerzame ervaring

Met deze interessante cursus ben ik veel wijzer geworden over de achtergrond en de te gebruiken tools voor binnen projecten. Duidelijke en leerzame cursus. Zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reeuwijk - 21 June 2022
10

Fijne ondersteuning & duidelijk

CPIM Part 1 klassikaal gevolgt & Part 2 middels een zelf studie. Beide ervaringen waren prima en ATIM heeft prima support geleverd. Ik raad een opleiding via ATIM zeker aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 20 June 2022
8

De opleiding is Mudaloos

Erg prettige opleiders, veel geleerd en probeer zoveel mogelijk in de praktijk toe te gaan passen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostrum - 20 June 2022
4

Lean Green Belt Examen is geen Lean ervaring

- ze werken met batches voor de Lean Green Belt examens (komt door IIBLC) - de verwerkingstijd van de antwoordformulieren (multiple choice) is 4-6 weken (komt door IIBLC?) - geen routebeschrijving naar examenlocatie - de enige reden om het aan te bevelen is omdat er niet echt andere opties zijn

Reactie van het bedrijf

Beste Wyona, Bedankt voor je feedback. We vinden het vervelend om te horen dat je het examen negatief ervaren hebt. Echter worden wij nu ook door jou beoordeeld op de richtlijnen van het IIBLC, daar kunnen we helaas weinig aan veranderen. De uitslagen van de examens zijn op 28 juni bij ons binnen gekomen en direct weer verstuurd naar iedereen. Dat is 10 dagen na het examen. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd open voor feedback. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet Team van ATIM

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 20 June 2022
8

Ervaren en enthousiaste leraar

Alles prima geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoonrewoerd - 17 June 2022
10

Top Cursus

Veel geleerd in een korte tijd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 18 May 2022
10

super goede service!

Via mijn werkgever heb ik deelgenomen aan de CPIM training. De online trainingen heb ik allemaal gevolg maar door de dagelijkse hectiek ben ik in eerste instantie niet toegekomen aan het examen doen. Ruim 1 jaar na de start van de trainingen wilde ik alsnog beide examens doen. Cassandra heeft mij super goed geholpen met advies en het vrijgeven van de inmiddels verlopen studie omgeving. Nu nog de examens met succes afronden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 14 April 2022
9

prima geregeld

examen qua organisatie prima opgezet en duidelijk uitgelegd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Driel - 22 March 2022
9

fijne ervaring

De toets was een goede ervaring. De inhoud kwam goed overeen met de stof. Een mooie locatie, goed te bereiken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leusden - 22 March 2022
9

Goede training met deskundige trainer.

Tijdens de trainingen was er voldoende ruimte voor vragen en inbreng en werd er ruim ingegaan op praktijkvoorbeelden welke vor onze organisatie van toepassing zouden kunnen zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venray - 22 March 2022
9

Zeer professioneel

Fijne locatie, goed examen materiaal, en kleine groep waardoor rust tijdens het examen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 2 March 2022
9

Uitstekend lesmateriaal en supergoeie docent

Ontzettend blij met de lessen, de docent en de lesstof. Examen moet nog komen, maar dat ga ik met veel vertrouwen tegemoet. Enige minpuntje is de voorkeurslocatie waaraan niet voldaan kon worden, maar verder helemaal top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 2 March 2022
8

Enthousiaste en duidelijke lessen en leraar.

Opleiding klassikaal gevolgd en inbreng van de leraar is erg goed en duidelijk aanwezig. Dit zorgt er voor dat de theorie erg goed kan worden uitgelegd naar de praktijk (voorbeelden).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gooijer - 1 March 2022