Over ATIM

ATIM-BACE Academy is gespecialiseerd in opleiding, training en advies voor onder andere de vervoers- en logistieke sector. Er is keuze uit meer dan 120 opleidingen, variërend van LBO tot HBO+ niveau. Zo leiden wij onze cursisten op tot onder andere heftruckbestuurder, bedrijfshulpverlener, transportplanner of APICS professional. Daarnaast bieden Forecast Pro aan dé statistische Forecastoplossing met vele intelligente mogelijkheden, dit willen wij graag beter positioneren. Onze doelstelling is om de beste opleider van Nederland te worden en daarnaast de grootste aanbieder te worden in Forecastoplossingen.

ATIM Solutions heeft als doel, met haar kennis en ondersteunende software altijd datgene te bieden wat haar klanten helpt hun doel te bereiken op een manier die voor de klantorganisatie tot het beste resultaat leidt.

Inspireren en helpen ontwikkelen van professionals en het
optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen de supply chain.

Missie ATIM

ATIM Academy is expert in supply chain management.

In 1982 heeft René van Luxemburg ATIM opgericht als logistiek adviesbureau. Na tien jaar succes, werd het tijd voor een uitbreiding. Het aanbieden van logistieke opleidingen was de perfecte aansluiting op het logistieke adviesbureau. Door de jarenlange ervaring kon ATIM in 1996 een consultancytak opstarten om andere bedrijven te helpen.

Door de groeiende vraag naar expertise op zowel bedrijfskundig, logistiek als ICT-gebied is René in 1997 gestart met detachering en interim-management en twee jaar later met software selectie -en implementatie. 

ATIM heeft sinds 2002 de softwareactiviteiten uitgebreid waardoor het bedrijf, sindsdien, een expert is op het gebied van Forecasting en Master Data software.

Ilja Kempenaars-van Luxemburg nam het bedrijf van haar vader over in 2019. Met veel passie en commitment runt ze het bedrijf. René van Luxemburg, is nog altijd werkzaam als gewaardeerde docent.  

Medewerkers 

Ons mooie familiebedrijf heeft zo’n 40 jaar ervaring en hierdoor wij weten precies hoe het supply chain management binnen je bedrijf of organisatie geoptimaliseerd kan worden. 

Door onze kundige medewerkers kunnen wij je op verschillende manieren bijstaan met het verbeteren van de samenwerking tussen leveranciers en afnemers. Zo hebben wij zeer kundige interim- of projectmanagers in dienst die helpen de supply chain van jouw bedrijf te optimaliseren. 

Daarnaast kun je bij ATIM ook een opleiding volgen om je kennis over supply chain management te vergroten. Hiervoor werken de meest kundige docenten bij ons. Om dit allemaal te regelen bestaat onze backoffice uit verschillende medewerkers, van planning specialisten tot creatieve marketingmedewerkers. 

ATIM wil het kennisinstituut zijn voor alle mensen en
organisaties die zich binnen de supply chain willen ontwikkelen. 

Visie ATIM

Contactgegevens

Bezoekadres

Bruistensingel 110
5232 AC ‘s-Hertogenbosch

Volg ATIM Academy om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en acties