Supply Chain Sustainability opleidingen

Bij ATIM Academy kun je terecht voor diverse Supply Chain Sustainability opleidingen.

Supply Chain Sustainability krijgt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Vanuit de overheid en de Europese Unie komt er steeds meer wet- en regelgeving voor bedrijven. Tevens neemt de maatschappelijke druk toe om te verduurzamen. Wist je bijvoorbeeld dat alle bedrijven met 100+ werknemers vanaf 1 juli 2024 verplicht zijn om persoonsgebonden mobiliteit te rapporteren? Of dat er vanaf 2024 geleidelijk een rapportageplicht over het duurzaamheidsbeleid wordt uitgerold voor beursgenoteerde bedrijven?

Supply Chain Sustainability / duurzaamheid

Mini Master Class Supply Chain Sustainability

Wil jij basiskennis van een Sustainable Supply Chain hebben? Dan is deze 3 uur durende online mini master class de perfecte manier om jouw theoretische kennis bij te spijkeren!

Supply Chain Sustainability / duurzaamheid

Master Class Supply Chain Sustainability

Tijdens twee sessies van elk 3 uur spijker jij zowel je theoretische als praktische kennis bij. Je krijgt praktische handvaten om jouw organisatie voor te bereiden om de aanstaande wet- en regelgeving met betrekkeng tot duurzaamheid.

Supply Chain Sustainability / duurzaamheid

Supply Chain Sustainability with Circularity

De opleiding in Supply Chain Sustainability! In twee dagen duik jij de diepte in voor wat betreft sustainability, circularity, wet- en regelgeving. De opleiding is uiterst praktijk gericht en zorgt ervoor dat jij en jouw organisatie klaar zijn voor een duurzame toekomst.

Supply Chain Sustainability / duurzaamheid

Building a Sustainable Supply Chain – ASCM

De opleiding “Building a Sustainable Supply Chain” komt uit de koker van ASCM. De opleiding is er op gericht om professionals praktische handvaten te geven voor verduurzaming in eigen onderneming. In twee dagen worden fundamentele duurzaamheidsconcepten en duurzaamheidsnormen in de toeleveringsketen besproken.

Sustainable Supply Chain Professional

Certified Sustainable Supply Chain Professional – ISCEA

In de wereld van vandaag zijn onze markten voor goederen en diensten zo met elkaar verbonden dat een wereldwijde transformatie nodig is om aanzienlijke vooruitgang te boeken naar duurzame praktijken. Gelukkig is duurzaamheid in de toeleveringsketen niet alleen goed voor het milieu – het is ook goed voor het bedrijfsleven. Het CSSCP-programma van ISCEA stelt jou in staat om expertise te ontwikkelen in het integreren van zowel duurzaamheid als professionele kennis van de toeleveringsketen.

Supply Chain Sustainability opleidingen

Duurzaamheid staat centraal in moderne bedrijfsvoering, en de supply chain vormt hierin een cruciale schakel. Deze master class belicht de essentie van circulariteit in de supply chain, waarbij we dieper ingaan op de samenhang tussen duurzaamheid, procurement en supply chain management. Tevens bespreken we de huidige en toekomstige wet- en regelgeving waarmee jouw organisatie te maken krijgt op het gebied van duurzaamheid(rapportages).