Consultancy in de supply chain

ATIM Solutions biedt consultancy in de supply chain. Onze specialisten helpen u verder. Door vele jaren ervaring in verschillende projectrollen is er altijd wel een consultant die bij uw organisatie aansluit.

Wij zijn geen software verkopers, maar bieden oplossingen aan voor lange termijn.

Consultancy vanuit ATIM Solutions

Consultants vanuit ATIM Solutions

Onze consultant zijn gespecialiseerd in:

 • ICT;
 • Forecasting;
 • Demand planning;
 • S&OP.

Hoe wij te werk gaan

De eerste stap is het bespreken van de inrichting van het business model. Wij denken op organisatieniveau met de klant mee. Hierbij brengen we gezamenlijk uw situatie in kaart. Op basis hiervan beoordelen wij eventuele probleemstelling(en) die ervaren worden.

ATIM Solutions kijkt met de klant mee op artikelniveau. We gaan echt de diepte in om te analyseren hoe wij de klant met onze kennis en expertise kunnen versterken. Indien gewenst kunnen wij ondersteunen bij de implementatie van forecasting software.

Onze consultants helpen u breed gezien verder met verschillende vraagstukken die binnen uw organisatie heersen.

Maatwerk vanuit ATIM Solutions

Wij leveren alleen maatwerk aan onze klanten. Geen enkele situatie is hetzelfde, geen enkele organisatie is compleet gelijk.

Zodra duidelijk is hoe de bedrijfssituatie er uit ziet, zullen wij overgaan op het bieden van oplossingen. Per klant vergt dit een andere aanpak.

Bij ATIM Solutions delen we graag onze kennis. Onze consultant leren de klant hoe ze zelf aan de slag kunnen gaan met probleemstellingen. Bijvoorbeeld met het forecasten van toekomstige productie. Onze professionals leggen de focus op forecasten, demand planning en S&OP. Daarbij maken we vaak een koppeling naar ICT.

Forecast Pro

ATIM Solutions werkt met het systeem van Forecast Pro. Dit softwarepakket helpt organisaties om aanstaande verkopen te voorspellen. Hierdoor kan de gehele bedrijfssituatie nauw aansluiten op de vraag vanuit de markt.

Wij kunnen het softwarepakket installeren voor jouw organisatie. Evenals dat je ervoor kan kiezen om meerdere medewerkers kennis bij te brengen over forecasten. Zodat je er uiteindelijk helemaal zelf mee aan de slag kan! Bovendien kun je altijd op support vanuit ons rekenen.

Een volledige implementatie van het Forecast Pro systeem kan al binnen 1 werkweek geregeld zijn!

Consultancy in de supply chain

Supply Chain opleidingen

ATIM is een one-stop-shop. Dat betekend dat wij naast de consultancy, ook opleidingen aanbieden in de Supply Chain. Zo kunt u zelf adequaat aan de slag met de uitdagingen in de bedrijfsomgeving.

Onderstaand vind je enkele van onze opleidingen:

 1. APICS – CLTD – Certified in Logistics, Transportation and Distribution
 2. APICS – CPIM – Certified in Planning and Inventory Management
 3. APICS – CSCP – Certified Supply Chain Professional
 4. Lean Green Belt
 5. Lean Yellow Belt
 6. Lean Black Belt
 7. Demand Planning and Forecasting

Consultancy in de supply chain

Neem contact met ons op om jouw persoonlijke situatie te bespreken!

Contactgegevens

Telefoon: 085-7820688
E-mailadres: info@atim.nl

Bezoekadres

Bruistensingel 110
5232 AC ‘s-Hertogenbosch