Werken bij ATIM

Werken bij ATIM, zie jij het zitten?

ATIM Solutions heeft als doel, met haar kennis en ondersteunende software altijd datgene te bieden wat haar klanten helpt hun doel te bereiken op een manier die voor de klantorganisatie tot het beste resultaat leidt.

ATIM-BACE Academy is gespecialiseerd in opleiding, training en advies voor onder andere de vervoers- en logistieke sector. Er is keuze uit meer dan 120 opleidingen, variërend van LBO tot HBO+ niveau. Zo leiden wij onze cursisten op tot onder andere heftruckbestuurder, bedrijfshulpverlener, transportplanner of APICS professional. Daarnaast bieden Forecast Pro aan dé statistische Forecastoplossing met vele intelligente mogelijkheden, dit willen wij graag beter positioneren. Onze doelstelling is om de beste opleider van Nederland te worden en daarnaast de grootste aanbieder te worden in Forecastoplossingen.

Werken bij ATIM

Om bovengenoemde doelstelling te bereiken zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste:

werken bij ATIM als docent
Docent
voor diverse trainingen

Wij zijn op zoek naar docenten die als freelancer trainingen voor ons kunnen verzorgen. Dit zijn trainingen op het gebied van:

Dit kunnen trainingen zijn die zowel overdag als in de avonden door ons worden verzorgd. Daarnaast bieden wij deze niet alleen aan in Nederland, maar ook in het buitenland.

Heeft u een didactische achtergrond, spreekt u vloeiend Engels en/of Duits en bent u geïnteresseerd en/of gecertificeerd voor het verzorgen van één of meerdere bovengenoemde trainingen?
Stuur dan uw CV met motivatie naar hr@atim.nl.

Consultant

ATIM is op zoek naar consultants op freelance basis op het gebied van:

Bent u (overdag) beschikbaar en vindt u het geen probleem om te reizen (zowel binnen- als buitenland)?
Vindt u het een uitdaging om mee te denken en projecten tot een goed einde te brengen?
Heeft u kennis en ervaring met applicaties en implementaties?
En bezit u daarnaast over technische kennis van een SQL server?

Dan zijn wij op zoek naar u! Stuur uw CV met motivatie naar hr@atim.nl.