Supply Chain Management opleidingen

Bij Atim Academy kun je terecht voor diverse Supply Chain Management opleidingen. Wij werken samen met gerenommeerde internationale partners zoals Vcare, Elog en ISCEA voor het aanbieden van opleidingen met gedegen praktijkonderbouwing.

Introduction to Supply Chain Management

Wil jij alles weten van Supply Chain Management? Dan is deze opleiding iets voor jou! In 7 sessies leer jij de basis van Supply Chain Management. Na het succesvol afronden van deze opleiding ben jij in staat om succesvol werkzaam te zijn in een supply chain proces.

European Junior Logistician (EJlog)

Geef je leiding aan een logistiek team? Je staat zekerder in je schoenen met een EJLog-certificaat. In de European Junior Logistician opleiding ga je aan de slag met thema’s als ketenlogistiek, productieplanning, voorraad-, magazijn- en transportbeheer.

European Senior Logistician (ESLog)

Efficiënter logistieke processen leiden en tactisch meedenken met de organisatie? Daar helpt het ESLog-diploma je mee. Je leert over managementvaardigheden, ketenlogistiek, magazijnorganisatie en voorraadbeheer op een strategisch niveau.

Certified Supply Chain Analyst (ISCEA)

De CSCA-opleiding is erop ingericht om je te voorzien van de basisprincipes van supply chain analyse. Fundamentele onderwerpen, zoals sourcing, de rol van voorraad in supply chains, MRP en transport zullen onder andere aan bod komen gedurende het programma.

Sustainable Supply Chain Professional

Certified Sustainable Supply Chain Professional (ISCEA)

In de wereld van vandaag zijn onze markten voor goederen en diensten zo met elkaar verbonden dat een wereldwijde transformatie nodig is om aanzienlijke vooruitgang te boeken naar duurzame praktijken. Gelukkig is duurzaamheid in de toeleveringsketen niet alleen goed voor het milieu – het is ook goed voor het bedrijfsleven. Het CSSCP-programma van ISCEA stelt jou in staat om expertise te ontwikkelen in het integreren van zowel duurzaamheid als professionele kennis van de toeleveringsketen.

Certified Production & Inventory Analyst (VCARE)

De controle hebben over een breed scala aan productieactiviteiten die plaatsvinden binnen een typische productie- of procesindustrie, kan als een concurrentievoordeel gezien worden in de hedendaagse dynamische economie. De CPIA-opleiding is erop ingericht om een cursist zijn/haar kennis van een business omgeving te vergroten met daarin in het bijzonder de rol van productie.

Certified Store and Stock Controller (VCARE)

Een goed beheer van de voorraad en het magazijn kan je een groot voordeel geven wanneer je concurreert in de huidige omgeving van de klant die zegt: “Ik wil het nu”. Het CSSC-programma is ontworpen om je kennis van de rol van de winkel, de functies van het winkelpersoneel, hoe voorraad wordt beheerd en verplaatst in enuit de winkel, te verhogen.

Supply Chain Leader

Certified Supply Chain Leader (VCARE)

Het Certified Supply Chain Leader (CSCL) programma is een geavanceerde opleiding ontworpen voor professionals die hun expertise in supply chain management willen verbeteren. Deze opleiding voorziet deelnemers van praktische en operationele kennis die essentieel is voor het effectief beheren en leiden van supply chain operaties

Elog opleidingen

Werk je veel internationaal? Dan is kennis van deze richtlijnen noodzakelijk. Deze kennis doe je op in een van onze ELog opleidingen. De Elog opleidingen van ATIM is DCBL (Dutch Certification Board for Logistics & Supply Chain) gecertificeerd. Een Elog-certificaat toont aan dat jij als professional over de juiste kennis beschikt om internationale logistieke processen te stroomlijnen. Binnen Elog kun je, afhankelijk van je voorkennis, kiezen voor twee opleidingen, EJLog en ESLog.

Internationale logistieke regelgeving en certificering is niet altijd even transparant. Om ervoor te zorgen dat professionals niet verdwalen in hun zoektocht naar de juiste informatie heeft de ELA (European Logistics Association) Europese richtlijnen opgesteld waar logistieke processen aan moeten voldoen.

ISCEA opleiding

De International Supply Chain Education Alliance (ISCEA) was de eerste organisatie die supply chain professionals certificeerde over de hele wereld, en het blijft de wereldwijde gezaghebbende bron voor supply chain carrière-ontwikkeling met duizenden certificaathouders die top-tier salarissen afdwingen.

ISCEA’s missie is het verschaffen van totale supply chain kennis aan logistieke professionals door middel van onderwijs, certificering en erkenning.

Vcare opleidingen

VCARE is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat wereldwijd supply chain professionals certificeert. VCARE’s toegewijde onderzoeks- en ontwikkelingsteam ontwikkelt voortdurend internationaal erkende geaccrediteerde certificatieprogramma’s en werkt samen met vele internationale filialen over de hele wereld om internationaal geaccepteerde professionele kwalificaties te bieden. Met een certificaat van VCare toon je aan dat je een industrie expert bent.

ATIM & VCARE weten dat er veel meer is dan alleen het aanbieden van op inhoud gebaseerde training, meer om te leren van de ervaring van ervaren professionals, meer om een ​​slimme werker te zijn dan een harde werker, meer om best practices te delen en uit te blinken in de richting van een professionele carrière. Of je nu net aan je carrière begint of een doorgewinterde professional bent, je kunt nooit genoeg weten. Bij ATIM onderschrijven we het idee dat onderwijs en training een levenslange reis is. Bij ATIM kun je terecht voor twee soorten VCARE opleidingen.