bestuur, planning en organisatorische duurzaamheid

APICS CTSC

Certified in Transformation for Supply Chain

Ontdek de kracht van Supply Chain Transformatie met de ASCM Certified in Transformation for Supply Chain (CTSC) Certificering. Transformeer je carrière en blijf voorop lopen in de snel evoluerende wereld van supply chain management. Duik diep in de wereld van supply chain transformatie en ontwikkel diepgaande kennis en innovatieve strategieën. Leer van ervaren professionals en experts die hun expertise delen om jouw vaardigheden te versterken.

Prijs CTSC

Vanaf € 2995,-

Duur

6 dagdelen

Variant

Klassikaal, zelfstudie & e-learning

Inhoud

De CTSC opleidng behandelt de processen, modellen en kaders evenals industrie best practices, tools en technologie:en die doorgaans worden toegepast om een volledige supply chain-tranformatie te beherenNa het succesvol afronden van het CTSC-programma beschik je over de noodzakelijke vaardigheden om een effectieve supply chain-strategie te ontwikkelen en organisatorische transformatie mogelijk te maken via case studies van wereldwijd erkende organisaties.

Het CTSC Learning System is opgedeeld in vier modules:

Module 1: Supply Chain Transformation Overview
Module 2: Preparing for Supply Chain Transformation
Module 3: Executing Supply Chain Transformation
Module 4: Review of Supply Chain Transformation

Wist je dat: Technische en digitale transformatievaardigheden behoren tot de vijf meest kritieke vaardigheden voor succes als supply chain professional?

Meer informatie over de inhoud van opleiding

In onze opleidingsbrochures staat alles wat je moet weten over de opleiding. Via onderstaande knop kun je vrijblijvend een brochure aanvragen.

Ik wil meer informatie

Zelfstudie

De CTSC certification volgen via zelfstudie biedt jou:

 • Flexibiliteit: Met zelfstudie heb je de vrijheid om te starten wanneer het jou uitkomt en om je studie aan te passen in je bestaande schema. Of je nu een early bird bent of liever ‘s avonds studeert, zelfstudie past zich aan jou aan.
 • Eigen Tempo: Geen haast. Neem de tijd die je nodig hebt om de stof grondig te begrijpen. Met zelfstudie bepaal jij het tempo. Je hebt een heel jaar om de training af te ronden.
 • Aanpasbare Leeromgeving: Creëer jouw ideale leeromgeving. Of je nu de voorkeur geeft aan studeren in een rustige bibliotheek of comfortabel vanuit huis, zelfstudie biedt je de vrijheid om te leren waar je het beste presteert.

Je ontvangt online toegang tot het APICS CTSC lesmateriaal:

 • Beoordelen: doe een pre-test om basiskennis op te doen
 • Studeren: lees de CTSC-inhoud, bekijk video’s, doe quizzen, gebruik flashcards.
 • Oefenen: doe een examen dat de echte examenervaring

Lesmateriaal, sheets en documentatie zijn in het Engels.

E-learning

Indien je kiest voor deze mogelijkheid, ontvang je alles zoals genoemd onder “zelfstudie” met als aanvulling:

 • Heb je extra uitleg nodig over een bepaald onderwerp? Geen probleem met individuele studiebegeleiding van 2 uur.
 • Bovendien mag je deelnemen aan de reguliere examentraining!

De individuele studiebegeleiding houdt in dat je met de aan jou toegewezen CTSC instructeur afspraken maakt over het gewenste studietempo en dat je in dit tempo de stof doorneemt, bron­nen raadpleegt en opgaven uitwerkt. Hier kun je 2 uur gebruik van maken.

Lesmateriaal, sheets en documentatie zijn in het Engels.

Klassikaal / Hybride

Voordelen van klassikaal/hybride:

 • Leer van een ervaren instructeur die expertise, inzichten en persoonlijke begeleiding biedt.
 • Netwerk, deel ervaringen en bespreek onderwerpen met een diverse groep professionals.
 • Blijf op schema om je certificering te behalen met een gestructureerde leerervaring.
 • Hybride mogelijkheid: profiteer van alle voordelen van klaslokaalonderwijs maar dan online; flexibel qua locatie & geen reistijd.

Naast de begeleiding die je in het klaslokaal ontvangt, krijg je ook toegang tot het APICS CTSC Learning System. Dit systeem biedt de meest uitgebreide, effectieve en up-to-date tools voor examenvoorbereiding die beschikbaar zijn. Het online platform omvat leeractiviteiten, een gepersonaliseerde studie-ervaring, oefenvragen voor het examen en handige toegang tot leesmateriaal zoals aangegeven bij zelfstudie.

Voor wie?

Voor deze opleiding is geen voorkennis vereist.

Als je verantwoordelijk bent voor één of meer van onderstaande aspecten, dan past de opleiding CTSC perfect bij jou!

 • Ondersteunen of uitvoeren van een supply chain-transformatie binnen hun organisatie.
 • Ontwikkelen van een supply chain-strategie.
 • Opstellen van business requirements documenten voor grootschalige systeemimplementatie.
 • Ontwikkelen en beheren van prestatie controle-torens, bedrijfsinlichtingen (business intelligence) capaciteiten en ondersteuning van geavanceerde analyses.
 • Ondersteunen van een ontwerp (herontwerp) van een supply chain-netwerk.
 • Definiëren en prioriteren van digitale mogelijkheden of het vervullen van een rol die supply chain mogelijk maakt.

Branches

De kennis die je leert bij APICS CTSC is te gebruiken in een breed scala van branches, waaronder productie, consulting, onderwijs, overheidsdiensten, defensie, gezondheidszorg, distributie, farmaceutisch.

 

Plaatsen & startdata

De klassikale lessen worden uitsluitend verzorgd op A-locaties welke bereikbaar zijn zowel met openbaar vervoer als met de auto. De APICS CTSC-opleiding wordt bij voldoende inschrijvingen gegeven op hieronder genoemde locaties in Nederland:

 • Vianen
 • ‘s-Hertogenbosch
 • Arnhem
 • Alkmaar
 • Amsterdam
 • Assen
 • Eindhoven
 • Heerlen
 • Rotterdam
 • Weert

Daarnaast bieden wij de opleiding in Duitsland aan op hieronder genoemde locatie.
Ook deze locatie is uitstekend bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als met de auto.

Locatie ATIM Duitsland

 • Mercure hotel Düsseldorf Kaarst – Königsberger Str. 20 – 41564 Kaarst

Het is ook mogelijk deze opleiding in-company te verzorgen. Vraag hier een offerte aan.

Lestijden

De avondopleidingen vinden plaats van 18.45 tot 21.45 uur, de dagopleidingen van 9.30 tot 16.30 uur.

Examen

Het examen bestaat uit 150 vragen en je hebt 3,5 uur de tijd om ze te voltooien. APICS-examens worden afgenomen via computergestuurd testen (CBT) in Pearson VUE-testcentra over de hele wereld, evenals online via het OnVue-systeem.

Om het examen te kunnen plannen kun je bij ATIM een ATT (Authorization To Test) te kopen.

Met deze voucher boek je vervolgens bij Pearson Vue, een examen op één van hun locaties of online. Dit examen kun je plannen op een zelf gekozen dag en tijdstip.

Om je CTSC-certificering te behouden, moet je elke vijf jaar een aanvraag voor certificeringsonderhoud indienen, kijk hieronder voor meer informatie:

APICS maintenance

Transformeer je Supply Chain Expertise met de Certified in Transformation for Supply Chain (CTSC) Certificering van ASCM!

Fantastisch nieuws! We zijn verheugd aan te kondigen dat we nu de Certified in Transformation for Supply Chain (CTSC) training mogen aanbieden, een vooraanstaand programma van de Association for Supply Chain Management (ASCM).

Waarom kiezen voor CTSC?

De CTSC certificering is speciaal ontworpen voor professionals die hun expertise willen verdiepen op het gebied van transformatie in de supply chain. Door deze certificering te behalen, ben je niet alleen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche, maar ben je ook in staat om innovatieve strategieën toe te passen voor duurzame transformatie.

Voordelen van CTSC:

 • Erkende Accreditatie: De CTSC certificering wordt erkend door ASCM, een wereldwijde autoriteit op het gebied van supply chain management.
 • Diepgaande Kennis: Verkrijg uitgebreide kennis van transformatie in de supply chain om succesvolle strategieën te ontwikkelen voor jouw organisatie.
 • Carrière-impuls: Geef jouw carrière een boost door een gerespecteerde certificering aan je professionele profiel toe te voegen.

Onze Training:

Onze CTSC-training wordt gegeven door ervaren professionals en experts op het gebied van supply chain management. We bieden een uitgebreid programma dat je voorbereidt op het CTSC-examen en je voorziet van praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Neem de volgende stap in je carrière!

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Ontdek hoe de Certified in Transformation for Supply Chain certificering jou kan helpen je doelen te bereiken. Schrijf je vandaag nog in voor onze CTSC-training en investeer in jouw professionele groei.

Word een Certified Transformation for Supply Chain Professional met ATIM!