ISCEA

CSCA CSSCP

De International Supply Chain Education Alliance (ISCEA) was de eerste organisatie die supply chain professionals certificeerde over de hele wereld, en het blijft de wereldwijde gezaghebbende bron voor supply chain carrière-ontwikkeling met duizenden certificaathouders die top-tier salarissen afdwingen.

ISCEA’s missie is het verschaffen van totale supply chain kennis aan logistieke professionals door middel van onderwijs, certificering en erkenning.

Certified Supply Chain Analyst

De CSCA-opleiding is erop ingericht om je te voorzien van de basisprincipes van supply chain analyse. Fundamentele onderwerpen, zoals sourcing, de rol van voorraad in supply chains, MRP en transport zullen onder andere aan bod komen gedurende het programma.

Certified Sustainable Supply Chain Professional

n de wereld van vandaag zijn onze markten voor goederen en diensten zo met elkaar verbonden dat een wereldwijde transformatie nodig is om aanzienlijke vooruitgang te boeken naar duurzame praktijken. Gelukkig is duurzaamheid in de toeleveringsketen niet alleen goed voor het milieu – het is ook goed voor het bedrijfsleven. Het CSSCP-programma van ISCEA stelt jou in staat om expertise te ontwikkelen in het integreren van zowel duurzaamheid als professionele kennis van de toeleveringsketen.

Sustainable Supply Chain Professional