Supply Chain Trainingen

De uitdagingen in de internationale handel zijn groot. Je hebt te maken met wetgeving, internationale sancties en handelsrestricties. Een misstap kan grote (financiële) gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat jij je zaakjes op orde hebt. Niet alleen extern qua proces, maar ook intern wat betreft je warehouse. Hoe manage jij je keten?

Maximaliseer je winst door kritisch naar je productie- en distributieketen te kijken. Supply Chain optimalisatie is weg naar een succesvol(ler) bedrijf. Maar, om processen te verbeteren heb je eerst inzicht nodig in waar je nu staat. Leer je workflows te analyseren en optimaliseren met de supply chain opleidingen van ATIM.

Certified Supply Chain Analyse (CSCA)

Data verzamelen en analyseren is een belangrijke eerste stap in het stroomlijnen van supply chain ketens. Als je data leert begrijpen, kun je de juiste conclusies trekken die je organisatie voorwaarts helpen. Speel in op trends en veranderende klantbehoefte en verbeter interne workflows.

Volg de opleiding Supply Chain Analyst met een CSCA-certificering bij ATIM en leer alles over fundamentele onderwerpen zoals: sourcing, de rol van voorraad in supply chains, MRP en transport. Ook het menselijke aspect wordt niet vergeten in de opleiding. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn: teamdynamiek, duurzaamheid, lean werken en verbeteringstools.

Ben jij die supply chain professional die supply chain-verbeteringsprojecten wil oppakken? Volg de CSCA-opleiding en wordt branche-expert.

ATIM VCare

Opleidingen en Trainingen

Het opleidingscurriculum van ATIM is gebaseerd op internationaal erkende standaards zoals de body of knowledge van APICS, Insitute of Business Forecasting (IBF) en de Europese logistieke opleidingen van ELog. Persoonlijke certificering zoals CPIM, CLTD CSCP en LEAN kan het doel van een studie zijn maar dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn.

U kunt, als individuele cursist en ook als bedrijf voor een training op maat bij ATIM terecht om uw logistieke kennis op een specifiek deelgebied aan te scherpen.

Opleiding & Training

Voorraadbeheer

Magazijn en distributiecentra