Speciale editie Financieel dagblad; Sustainable Supply Chain en Digitalisering

Met veel trots willen we mededelen dat vandaag, 25 maart 2024, de speciale editie Sustainable Supply Chain en Digitalisering van het Financieel Dagblad is uitgekomen, waar ATIM deel van uit mag maken.

Onze eigen Ilja Kempenaars-Van Luxemburg, benadrukt het belang van onze opleidingen & diensten in ESG (Environment, Social, Governance), die cruciaal zijn voor bedrijven in deze veranderende wereld.

De EU’s Green Deal brengt nieuwe uitdagingen en kansen, en wij staan klaar met gespecialiseerde duurzaamheidsopleidingen en directe begeleiding voor organisaties.

Ons doel is om organisaties te helpen met effectieve integratie van duurzaamheid in hun bedrijfsprocessen.
Belangrijk is onze focus op Scope 3 van ESG-rapportering, die de gehele keten omvat. Dit onderdeel wordt vaak over het hoofd gezien maar is essentieel voor een volledige duurzaamheidstransformatie. Wij streven ernaar om kennis en bewustzijn te verspreiden onder bedrijven en hun werknemers, zodat zij deze belangrijke aspecten van duurzaamheid kunnen begrijpen en toepassen.

Voor meer inzicht in onze aanpak en hoe wij een verschil maken in de industrie, download hieronder ons volledige artikel of lees het in het ‘Financieel Dagblad’. Wil jij de gehele editie lezen, dat kan op de website van het Financieel Dagblad. Let wel: enkel FD abonnees kunnen op pagina‚Äôs klikken en het stuk lezen.