Ben jij op zoek naar een internationale certificering? Haal dan je APICS/ASCM certification bij ATIM en kies uit een van onze APICS opleidingen hieronder.

Elke APICS opleiding beheerst weer een ander gebied van de supply chain.

APICS opleiding
ASCM opleiding
APICS CTSC Learning System

Certified in Transformation in Supply Chain (CTSC)

Ontdek de Kracht van Supply Chain Transformatie met de CTSC Certificering. Transformeer je carrière en blijf voorop lopen in de snel evoluerende wereld van supply chain management. Duik diep in de wereld van supply chain transformatie en ontwikkel diepgaande kennis en innovatieve strategieën.

APICS CLTD Learning System

Certified in Logistics, Transportation and Distribution (CLTD)

In de CLTD- modules leer je om logistieke processen, transport en distributie te stroomlijnen. De kennis die je opdoet is direct toepasbaar om de keten te verbeteren bij je organisatie. Zet jezelf als professional op de kaart, kies voor de APICS CLTD-opleiding bij ATIM.

APICS CPIM Learning System

Certified in Planning and Inventory Management (CPIM)

Word operations expert met de APICS CPIM opleiding. In deze opleiding leer je meer over procesmatige logistiek, ketenbeheersing en bedrijfsprocesverbetering. Wil je je kennis over productie- en voorraadbeheer verdiepen? Kies voor de hoog gewaardeerde APICS CPIM-opleiding.

APICS CSCP Learning System

Certified Supply Chain Professional (CSCP)

Een supply chain managementstudie waarmee je een MBA-titel behaalt. Je leert om productie- en distributieketens beter te integreren en te besturen. Verbeter de servicegraad naar jouw klanten en pak die leidersrol.

Building a Sustainable Supply Chain (BSSC)

De opleiding “Building a Sustainable Supply Chain” is de duurzaamheids opleiding van ASCM. De opleiding is er op gericht om professionals praktische handvaten te geven voor verduurzaming in eigen ondernemeing. In twee dagen worden fundamentele duurzaamheidsconcepten en duurzaamheidsnormen in de toeleveringsketen besproken.

APICS opleidingen

De naam APICS zegt je zeker wat als je al langer in de supply chain werkt. 

In 2016 heeft APICS een nieuwe naam, namelijk ASCM, dat staat voor de Association for Supply Chain Management. De benaming van de opleidingen zijn wel hetzelfde gebleven, we spreken dus nog steeds van APICS opleidingen, cursus of training. Met een APICS-certificaat op zak heb je internationaal aanzien en garandeer je je organisatie van een hoge kwaliteit als het gaat om kennis, strategie en tactiek in de supply chain. Dus ben jij werkzaam in de supply chain en operations management, een van de APICS certifications kan jou zeker verder te helpen! Dus ontwikkel jezelf, door je productiviteit en inzetbaarheid te vergroten en vergroot daarmee meteen ook de winstgevenheid van je organisatie.

In de APICS opleidingen ligt de focus op het kunnen opereren in een internationale logistieke omgeving. Er is een opleiding op elk niveau, van operationeel tot strategisch. Na de opleiding heb je als werknemer de kennis die je nodig hebt om logistieke processen te verbeteren, en versterk je als organisatie je internationale positie. Het examen kun je zowel lokaal, landelijk en internationaal afnemen.

ASCM/ APICS opleidingen zijn de internationale standaard voor opleidingen in de supply chain, operationeel en logistiek management. APICS opleidingen zijn geschikt voor iedereen die werkt van operationeel tot strategisch niveau. Deze opleidingen worden internationaal erkend door vele internationaal werkende bedrijven.

Welke APICS opleiding is juist voor mij?

De APICS CSCP opleiding is zeer geschikt voor Supply Chain managers die al een aantal jaren werkzaam zijn.

De APICS CPIM opleiding is zeer geschikt voor kandidaten die werkzaam zijn in onder andere de manufacturing, retail, automotive, technology.

Bij de APICS CLTD opleiding leer je om logistieke processen, transport en distributie te stroomlijnen. De doelgroep betreft iedereen die verantwoordelijk is voor de aansturing van de processen van transport en distributie.

Hieronder vind je een overzicht wat de focus is van elk van onze APICS opleidingen.

APICS opleiding verschil

Welke opleiding voor supply chain management?

ATIM biedt meerdere voor supply chain management geschikte opleidingen aan. Weet jij niet welke het beste bij jou past en wil je graag advies.

Neem dan gerust contact met ons op:

Waarom een APICS certification behalen?

Wist jij dat je het gemiddelde salaris van een werknemer met een APICS certification 18% hoger ligt dan van iemand die hetzelfde werk doet, zonder APICS certificering? Hieronder een mooie vergelijking, afkomstig van ASCM

Salaris APICS-certified

Bij ATIM kun je ook terecht voor je APICS examen

Heb je kennis en vaardigheden opgebouwd op het gebied van supply chain management en wil je deze kennis aantonen met een certificaat? ATIM verzorgt en coördineert ook de examens voor de APICS opleidingen.