Financieel Management

De opleiding Financieel Management legt de nadruk op de financiële aspecten van de bedrijfsvoering; daarnaast vormt applicatiemanagement een wezenlijk onderdeel van de opleiding.

Er wordt inzicht verschaft in de samenhang tussen de goederenstromen en de geldstromen binnen een op winst georiënteerde organisatie (zowel handels- als productiebedrijf). 

Prijs

Vanaf €650,-

Duur

10 sessies per module

Locaties

Vianen, Den bosch of in-company

De opleiding bestaat uit drie modules die elk afzonderlijk of als één geheel gevolgd kunnen worden.

  • FM1: Algemene inleiding in financieel management en de koppeling met logistiek en de administratieve organisatie.
  • FM2: Verdieping in financieel management. Integratie van de bedrijfsprocessen en strategische beslissingen op deze processen staan centraal.
  • FM3: De module Enterprise Resource Planning behandelt de concepten, strategieën, methoden en tools die nodig zijn voor een succesvolle ERP-implementatie.

Inschrijven

Voor wie?

De doelgroep voor deze opleiding bestaat o.a. uit: ERP-gebruikers, consultants en managers. Kortom, alle professionals die betrokken zijn bij de implementatie van een ERP-systeem.

Opleidingsniveau

  • FM1: MBO+ niveau: (Werk)ervaring is een pré
  • FM2: HBO niveau
  • FM3: HBO niveau

De duur van één module is 10 dagdelen. Het laatste dagdeel wordt gebruikt voor toetsing van de behandelde stof.

In-company

Deze training kan in-company worden verzorgd. Vraag hier een offerte aan.

De kosten voor het volgen van de opleiding Financieel Management zijn weergegeven in de onderstaande tabel en zijn exclusief 21%btw, maar inclusief het lesmateriaal.

Klassikaal €1100,-
Zelfstudie €299,-
E-learning €650,-

Btw-vrijCRKBO

Volg je de opleiding particulier, of werk je voor de overheid of een stichting? We kunnen btw-vrij factureren, vraag naar de mogelijkheden.

Wil je meer informatie over studiemateriaal, locaties, prijzen en roosters? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.