Project Management

De toegenomen snelheid en complexiteit waarmee organisaties met veranderingen in de omgeving worden geconfronteerd, leidt tot problemen in de bedrijfsvoering. Improviserend brandjes bestrijden leidt tot nieuwe problemen en onderbenutting van kansen. Externe partijen, bijvoorbeeld organisatieadviseurs en consultants, spelen een steeds grotere rol in de organisatie, maar lijken zich vaak aan controle te kunnen onttrekken. Een gestructureerde, projectmatige, aanpak kan dan een oplossing zijn.

Prijs

Op offertebasis

Duur

7 sessies

Locaties

Vianen, Den Bosch en in-company

Elke module beslaat 7 lesavonden van 3 uur. Bij een normaal studietempo is elke module in één kwartaal af te ronden. De laatste les wordt gebruikt voor toetsing van de behandelde stof.

Omdat bij het bedrijfsleven en de overheid projectmatig werken steeds gangbaarder wordt, biedt ATIM Opleiding & Training drie verschillende modules projectmanagement aan. De modules zijn zo opgezet dat ze naadloos op elkaar aansluiten, maar ook goed afzonderlijk te volgen zijn.

  • PMW 1: Projectmatig werken en projectplanning.
  • PMW 2: Projectleiding
  • PMW 3: Projectmanagement

Deze training kan incompany worden verzorgd. Vraag hier een offerte aan.

De opleiding is bestemd voor elke professional die direct of indirect te maken heeft met projectmatig werken, met projectgroepen en de aspecten die daarmee samenhangen.

  • PMW 1: MBO+, projectmedewerker en beginnend projectleider
  • PMW 2: HBO, projectleider
  • PMW 3: HBO+, projectmanager