ELog opleidingen

EJLog ESLog

Werk je veel internationaal? Dan is kennis van deze richtlijnen noodzakelijk. Deze kennis doe je op in een van onze ELog opleidingen. De Elog opleidingen van ATIM is DCBL (Dutch Certification Board for Logistics & Supply Chain) gecertificeerd. Een Elog-certificaat toont aan dat jij als professional over de juiste kennis beschikt om internationale logistieke processen te stroomlijnen. Binnen Elog kun je, afhankelijk van je voorkennis, kiezen voor twee opleidingen, EJLog en ESLog.

Internationale logistieke regelgeving en certificering is niet altijd even transparant. Om ervoor te zorgen dat professionals niet verdwalen in hun zoektocht naar de juiste informatie heeft de ELA (European Logistics Association) Europese richtlijnen opgesteld waar logistieke processen aan moeten voldoen.

EJlog opleiding, elog opleidingen, logistiek specialist, logistiek, distributie

European Junior Logistician (EJLog)

Geef je leiding aan een logistiek team? Je staat zekerder in je schoenen met een EJLog-certificaat. In de European Junior Logistician opleiding ga je aan de slag met thema’s als ketenlogistiek, productieplanning, voorraad-, magazijn- en transportbeheer.

European Senior Logistician (ESLog)

Efficiënter logistieke processen leiden en tactisch meedenken met de organisatie? Daar helpt het ESLog-diploma je mee. Je leert over managementvaardigheden, ketenlogistiek, magazijnorganisatie en voorraadbeheer op een strategisch niveau.

EJlog opleiding, elog opleidingen, logistiek specialist, logistiek, distributie

Bij ATIM kun je ook terecht voor je ELog examen

Je hebt kennis en vaardigheden opgebouwd op het gebied van ELog en wil deze kennis aantonen met een certificaat. Via ATIM kun je een internationaal erkend certificaat behalen.