VCARE opleidingen

CPIA CSSC CSCL

Wat is VCARE?

VCARE is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat wereldwijd supply chain professionals certificeert. VCARE’s toegewijde onderzoeks- en ontwikkelingsteam ontwikkelt voortdurend internationaal erkende geaccrediteerde certificatieprogramma’s en werkt samen met vele internationale filialen over de hele wereld om internationaal geaccepteerde professionele kwalificaties te bieden. Met een certificaat van VCare toon je aan dat je een industrie expert bent.

VCARE opleidingen

ATIM & VCARE weten dat er veel meer is dan alleen het aanbieden van op inhoud gebaseerde training, meer om te leren van de ervaring van ervaren professionals, meer om een ​​slimme werker te zijn dan een harde werker, meer om best practices te delen en uit te blinken in de richting van een professionele carrière. Of je nu net aan je carrière begint of een doorgewinterde professional bent, je kunt nooit genoeg weten. Bij ATIM onderschrijven we het idee dat onderwijs en training een levenslange reis is. Bij ATIM kun je terecht voor twee soorten VCARE opleidingen.

Onze VCARE opleidingen:

Certified Production and Inventory Analyst

De controle hebben over een breed scala aan productieactiviteiten die plaatsvinden binnen een typische productie- of procesindustrie, kan als een concurrentievoordeel gezien worden in de hedendaagse dynamische economie. De CPIA-opleiding is erop ingericht om een cursist zijn/haar kennis van een business omgeving te vergroten met daarin in het bijzonder de rol van productie.

productie analist, voorraadanalist, voorraad analist, inventory analyst, inventory analist, opleiding voorraad analist, opleiding productie analist
stock controller opleiding, stock controller, voorraadbeheer, voorraadbeheerder

Certified Store and Stock Controller

Een goed beheer van de voorraad en het magazijn kan je een groot voordeel geven wanneer je concurreert in de huidige omgeving van de klant die zegt: “Ik wil het nu”. Het CSSC-programma is ontworpen om je kennis van de rol van de winkel, de functies van het winkelpersoneel, hoe voorraad wordt beheerd en verplaatst in enuit de winkel, te verhogen.

Certified Supply Chain Leader

Het CSCL-programma is gebaseerd op een praktische, realistische benadering en leert zowel de basis als de complexiteiten van supply chain management. Het is gestructureerd om deelnemers een grondig begrip te geven van verschillende aspecten van de supply chain, inclusief voorraadbeheer, inkoop, productie, opslag, logistiek, en de nieuwste trends en technologieën in het veld.

Supply Chain Leader