Supply Chain Salary and Career Report

Krijg het loon en de voordelen die u verdient! Download GRATIS het “Supply Chain Salary and Career Report“.


Op basis van reacties van bijna 4.000 supply chain-professionals biedt het zesde jaarlijkse ASCM Supply Chain Salary and Career Report waardevolle informatie over salarissen, compensatiepakketten, trends op de werkplek en meer.

Of je nu onderhandelt over een promotie, op zoek bent naar een nieuwe baan of gewoon wilt zien hoe jouw salaris zich verhoudt, gebruik het ASCM Supply Chain Salaris- en Carrière rapport om jouw volgende carrière stap te plannen.

Salarissen en vergoedingen

Salarissen en vergoedingen blijven stijgen, waarbij respondenten een gemiddelde loonsverhoging van 3% melden ten opzichte van vorig jaar.

Professionele ontwikkeling

Degenen met ten minste één APICS-certificering verdienen 27% meer dan degenen zonder.

Carrière tevredenheid

Hoge tevredenheidscijfers illustreren waarom 96% van de supply chain-professionals van plan is om ten minste vijf jaar in het veld te blijven.

Supply Chain Salary and Career Report

Download GRATIS “Supply Chain Salary and Career Report”

Het Supply Chain Salary and Career Report 2023 laat goede vooruitzichten zien voor degenen in de supply chain, met een kleiner wordende salariskloof voor mensen van kleur en vrouwen bij openbare bedrijven, salaris- en vergoedingsverhogingen en een hoge werktevredenheid.

Supply Chain Salary and Career Report

Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

Meer weten? Volg een APICS opleiding!

De APICS CSCP opleiding is zeer geschikt voor Supply Chain managers die al een aantal jaren werkzaam zijn. CSCP staat voor “Certified Supply Chain Professional”.

De APICS CPIM opleiding is zeer geschikt voor kandidaten die werkzaam zijn in onder andere de manufacturing, retail, automotive, technology. CPIM staat voor “Certified in Planning and Inventory Managament”.

Bij de APICS CLTD opleiding leer je om logistieke processen, transport en distributie te stroomlijnen. De doelgroep betreft iedereen die verantwoordelijk is voor de aansturing van de processen van transport en distributie. CLTD staat voor “Certified in Logistics, Transportation and Distribution”.

Bij ATIM Academy is het mogelijk om zowel een APICS opleiding te volgens, als ook het examen in te plannen.