Supply Chain banen bieden Tevredenheid, Geld en Kansen

aldus Rapport van ASCM

Carrières in de supply chain bieden hoge salarissen (mediaan €94.500!), werktevredenheid en sterke groei, gedreven door technologie en een tekort aan talent. Volgens het zevende jaarlijkse Supply Chain Salary & Career Report van de Association for Supply Chain Management (ASCM), is de sector aantrekkelijk voor wie verandering zoekt.

Uit het onderzoek, met 5.435 respondenten, bleek dat professionals hun gemiddelde salaris met 8% zagen stijgen en vaak extra beloningen ontvingen zoals bonussen en winstdeling. Diploma’s en certificeringen leveren een aanzienlijke salarisbonus op, wat de groeiende rol van technologie en nieuwe vaardigheden benadrukt.

De tevredenheid is hoog: 60% beoordeelt hun carrière met een 8 of hoger, en 81% is van plan in de sector te blijven.

Waarom kiezen voor een carrière in de Supply Chain?

  • Hoge Salarissen: Met een mediaan salaris van €94.500, biedt de supply chain-sector een van de hoogste salarissen in het bedrijfsleven.
  • Werktevredenheid: 60% van de professionals beoordeelt hun carrière met een 8 of hoger, wat wijst op een hoge mate van werktevredenheid.
  • Groeikansen: De sector groeit snel, aangedreven door technologische innovaties en een tekort aan getalenteerde professionals, wat volop kansen biedt voor carrièregroei.
  • Extra Beloningen: Naast een hoog basissalaris ontvangen professionals vaak bonussen en winstdeling, waardoor de totale compensatie nog aantrekkelijker wordt.
  • Invloed van Opleiding: Diploma’s en certificeringen leveren aanzienlijke salarisbonussen op, wat het belang van continue professionele ontwikkeling benadrukt.

Waarom APICS Opleidingen Volgen?

Het volgen van APICS-opleidingen biedt tal van voordelen voor professionals in de supply chain:

  1. Verhoogde Kennis en Vaardigheden: APICS-cursussen bieden diepgaande kennis en essentiële vaardigheden in supply chain management.
  2. Carrièrebevordering: Certificeringen zoals CPIM en CSCP verhogen je kansen op promotie en hogere salarissen.
  3. Industrie Erkenning: APICS-certificeringen worden wereldwijd erkend en gewaardeerd door werkgevers.
  4. Netwerkmogelijkheden: Toegang tot een breed netwerk van professionals en experts in de supply chain-sector.
  5. Blijvende Waarde: Permanente educatie om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en best practices.

Meer weten? Bezoek onze APICS Opleidingen pagina voor meer informatie.

Overweeg een carrière in de supply chain en profiteer van de vele voordelen die deze dynamische en groeiende sector te bieden heeft.

Bron: The Loadstar – making sense of the supply chain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *