De eerste stap op weg naar succesvol supply chain management

Supply chain management verbeteren? Download nu een GRATIS whitepaper van VCare Academy en zet jouw eerste stap op weg naar succesvol supply chain management!

Het doel van deze whitepaper is om het belang van voorraadnauwkeurigheid te benadrukken voor een productie- of distributiebedrijf dat deel wil uitmaken van de concurrerende wereldwijde supply chain-netwerken. En daarnaast enkele suggesties te doen over hoe de doelstelling van 100% nauwkeurige real-time inventarisatierecords in de kortst mogelijke tijd kan worden bereikt.

Na het lezen hopen we dat u enkele praktische suggesties en een methodiek mee kunt nemen die u kunt gebruiken om een implementatieproject in uw eigen bedrijf op te starten.

Bron: VCARE Academy

Whitepaper supply chain management

De volgende onderwerpen zijn inbegrepen in de whitepaper:

  1. Inventory accuracy – why is inventory accuracy so important?
  2. Proven methodology – to achieve inventory accuracy
  3. Road to succesfull supply chain – the warehouse assessment
  4. Secrets of the world class warehouse assessment

Download whitepaper supply chain management

Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

Auteur

Ken Titmuss

CFPIM, CSCP, SCOR-P, CPF, CS&OP PLS, CDDP, CSCA, CDDL, CLTD, DDPP DDLP, AEF. CSSC, CPIA

EREB Member

Education and Research Executive Board

VCARE Academy Inc.

Ken Titmuss is al 30 jaar een Supply Chain, Operations en Manufacturing consultant. Hij heeft met meer dan 200 bedrijven gewerkt om hen te helpen bij alle aspecten van hun productieplanning en -controlesystemen en om hun werknemers training te geven om hun kennis van Operations Management en Supply Chain Management te vergroten.

Supply chain management opleidingen van VCARE

VCARE is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat wereldwijd supply chain professionals certificeert. VCARE’s toegewijde onderzoeks- en ontwikkelingsteam ontwikkelt voortdurend internationaal erkende geaccrediteerde certificatieprogramma’s en werkt samen met vele internationale filialen over de hele wereld om internationaal geaccepteerde professionele kwalificaties te bieden. Met een certificaat van VCare toon je aan dat je een industrie expert bent.

Bij ATIM bieden wij drie VCARE opleidingen aan:

  • CPIA – Certified Production and Inventory Analyst
  • CSSC – Certified Store and Stock Controller
  • CSCL – Certified Supply Chain Leader

Opleiding CPIA

De controle hebben over een breed scala aan productieactiviteiten die plaatsvinden binnen een typische productie- of procesindustrie. In de hedendaagse dynamische economie kan het als concurrentievoordeel gezien worden. De CPIA-opleiding is erop ingericht om een cursist zijn/haar kennis van een business omgeving te vergroten met daarin in het bijzonder de rol van productie.

Opleiding CSSC

Een goed beheer van de voorraad en het magazijn kan je een groot voordeel geven. Bijvoorbeeld wanneer je concurreert in de huidige omgeving van de klant die zegt: “Ik wil het nu”. Het CSSC-programma is ontworpen om je kennis te verhogen. Met name ten aanzien van de rol van de winkel, de functies van het winkelpersoneel, hoe voorraad wordt beheerd en verplaatst in en uit de winkel.

Opleiding CSCL

Het CSCL-programma is gebaseerd op een praktische, realistische benadering en leert zowel de basis als de complexiteiten van supply chain management. Het is gestructureerd om deelnemers een grondig begrip te geven van verschillende aspecten van de supply chain, inclusief voorraadbeheer, inkoop, productie, opslag, logistiek, en de nieuwste trends en technologieën in het veld.